Pemandu rally lenjan bawa Perodua Alza baru naik genting penuh satu kereta

Pemandu rally lenjan bawa Perodua Alza baru naik genting, penuh satu kereta!

SITI ZULAIKHA- 14/08/2022

Perkongsian video itu telah mendapat pujian dan ucapan terima kasih daripada warganet yang sudah lama ternanti-nantikan ‘jawapan’ sama ada Perodua ... Read More

Menteri Agama akhirnya buka mulut isu pengkid buat umrah pakai ihram lelaki

JUNITA SULAIMAN- 13/08/2022

Tindakan tegas menanti kepulangan seorang seorang wanita yang didakwa mengerjakan umrah dengan berpakaian ihram lengkap ... Read More

Aliff Syukri akui doktor sahkannya ada penyakit mental

Aliff Syukri akui doktor sahkannya ada penyakit mental

JAAFAR SIDIK- 13/08/2022

Aliff dilihat menangis teresak-esak sambil memohon kemaafan atas kekhilafan yang telah dilakukannya sepanjang aktif di ... Read More

Pegawai kerajaan diharamkan beri kenyataan

Pegawai kerajaan ‘diharamkan’ beri kenyataan

ISMAIL DASUKI- 13/08/2022

Larangan berkenaan selaras dengan arahan Kerajaan Persekutuan menerusi surat edaran yang dikeluarkan Jabatan Perkhidmatan Awam ... Read More

Ustaz tahfiz kena terajang dengan pemuda kena 4 jahitan

Ustaz tahfiz kena terajang dengan pemuda kena 4 jahitan

FIKRI HASSAN- 13/08/2022

Suspek bersama seorang pelajar tahfiz pergi ke pusat tahfiz itu yang mana tiga orang menyerang ... Read More


Wanita baru sedar bayinya tertinggal di Airport ketika dalam pesawat semua terkejut bila pilot buat

Wanita baru sedar bayinya tertinggal di Airport ketika dalam pesawat, semua terkejut bila pilot buat..

AHMAD KHAIRI LONG- 13/08/2022

Ada seorang penumpang wanita dalam pesawat tertinggal bayi di terminal dan tak mahu penerbangan ini ... Read More

Jijik baca komen bini orang dekat sini Foto atlet lelaki Malaysia jadi perhatian

“Jijik baca komen bini orang dekat sini”- Foto atlet lelaki Malaysia jadi perhatian

NUR SAKINAH MANSOR- 12/08/2022

warganet berasa jijik kerana apa yang dilakukan wanita-wanita tersebut merupakan satu bentuk gangguan yang mana ... Read More

Penampilan isteri Bung Mokhtar jadi bualan ketat sangat ni suami menang besar Netizen

Penampilan isteri Bung Mokhtar jadi bualan, “ketat sangat ni, suami menang besar” – Netizen

SARAH DAUD- 12/08/2022

Netizen turut menyatakan rasa kagum melihat cara Zizie menjaga badan untuk kekal sihat dan tampak ... Read More

Baby Shima sekolahkan netizen kecam saya tapi follow web lucah

Baby Shima sekolahkan netizen, “kecam saya tapi follow web lucah”

SITI ZULAIKHA- 12/08/2022

Baby Shima bagaimanapun menafikan sengaja menarik perhatian dengan cara sebegitu. Read More

KKM arah tarik balik aiskrim Haagen Dazs dari pasaran

KKM arah tarik balik aiskrim Haagen-Dazs dari pasaran

AHMAD KHAIRI LONG- 12/08/2022

KKM menegaskan, pemantauan berterusan akan dilaksanakan bagi memastikan produk terbabit tidak dipasarkan di negara ini. Read More

Sifu marketing terkenal koyak lepas kena tanya soalan ni

Sifu marketing terkenal ‘koyak’ lepas kena tanya soalan ni

Admin 01- 12/08/2022

Sifu marketing terkenal 'koyak' lepas kena tanya soalan ni. Sejak beberapa tahun terakhir ini, dapat ... Read More

Ketiak Amelia diiktiraf paling cantik, “berdarah dah hidung tengok ni..”

Admin 01- 12/08/2022

Lucu pula rasanya tetapi inilah realiti yang Amelia perlu hadap memandangkan dia seorang selebriti dan ... Read More

Elyana tampil perjelas sebab sebenar buka tudung

Elyana tampil perjelas sebab sebenar buka tudung

JAAFAR SIDIK- 11/08/2022

Elyana yang buat pertama kali tampil di depan khalayak ranai tidak memakai tudung hari ini ... Read More

KWSP benar pengeluaran khas untuk kegunaan peribadi

KWSP benar pengeluaran khas untuk kegunaan peribadi

JUNITA SULAIMAN- 11/08/2022

Dia banyak jenis pengeluaran yang boleh anda lakukan selagi mana mengikut syarat yang telah ditetapkan ... Read More

Belum selesai isu LCS status kapal OPV Maritim pula jadi tanda tanya

Belum selesai isu LCS, status kapal OPV Maritim pula jadi tanda tanya

NUR SAKINAH MANSOR- 11/08/2022

Selepas negara dikejutkan dengan kontroversi mengenai kapal tempur persisir LCS Tentera Laut Diraja Malaysia, kini ... Read More

Waktu jam bekerja seminggu Malaysia dikurangkan 3 jam bermula 1 september

Waktu jam bekerja seminggu Malaysia dikurangkan 3 jam bermula 1 september

AHMAD KHAIRI LONG- 11/08/2022

Akta tersebut membolehkan pekerja memohon kepada majikan untuk melaksanakan pekerjaan mengikut kesesuaian waktu kerja, hari ... Read More

KSN Kontrak Zuki Ali disambung 2 tahun lagi

KSN : Kontrak Zuki Ali disambung 2 tahun lagi

KAMAL SUBLI- 11/08/2022

Pelantikan semula Mohd Zuki Ali adalah atas kepentingan negara kerana perkhidmatan beliau sebagai ketua setiausaha ... Read More

Gadis rider cantik ni rupanya lelaki ramai pemuda patah hati

Gadis rider cantik ni rupanya lelaki, ramai pemuda patah hati

SITI ZULAIKHA- 11/08/2022

tipu muslihatnya ini disedari oleh pengguna media sosial yang terlihat lengan gadis rider kelihatan sangat ... Read More


Lelaki dedah Malakat Mall sunyi sepi apa dah jadi mall muslim pertama ni

Lelaki dedah Malakat Mall sunyi sepi, apa dah jadi mall muslim pertama ni?

SARAH DAUD- 10/08/2022

Beliau telah berkongsi keadaan terkini Malakat Mall serta mempersoalkan bagaimana pasar raya yang terletak di ... Read More

Suami kantoi curang selepas bini jumpa segumpal rambut di tandas

Suami ‘kantoi’ curang selepas bini jumpa segumpal rambut di tandas

SITI ZULAIKHA- 10/08/2022

Seorang wanita yang dikenali sebagai Sadgirl69 mendakwa bahawa si suami curang terhadap dirinya Read More

Ini next level punya holiday ni netizen terpegun tengok Hairul sekeluarga bercuti

“Ini next level punya holiday ni!”, netizen terpegun tengok Hairul sekeluarga bercuti

ISMAIL DASUKI- 10/08/2022

Hairul Azreen dan Hanis Zalikha sememangnya menjadi tumpuan ramai kerana dikatakan ‘another level’ terutama menaiki ... Read More

Rakaman akhir mangsa dera sebelum mati jadi perhatian

Rakaman akhir mangsa dera sebelum mati jadi perhatian

JAAFAR SIDIK- 10/08/2022

Mangsa memuat naik klip video dirinya mendedahkan penderaan dilakukan oleh suaminya yang cuba memeras ugut ... Read More

KLCC terbakar Bomba bergegas selamatkan keadaan

KLCC terbakar! Bomba bergegas selamatkan keadaan

SITI ZULAIKHA- 10/08/2022

Tular di laman sosial dipercayai pekerja di Menara Petronas 3 KLCC diarah keluar dari bangunan. Read More

Kuliah Subuh terlalu bising lelaki mengamuk di masjid jadi kecoh

Kuliah Subuh terlalu bising, lelaki mengamuk di masjid jadi kecoh!

FIKRI HASSAN- 10/08/2022

Ketika kuliah Subuh berlangsung, seorang lelaki tempatan yang tidak kenali terus menuju ke arah penceramah ... Read More

Kuat dia peluk tu aksi Emma Maembong dan Shahz Jaszle berpeluk undang kecaman

“Kuat dia peluk tu..”, aksi Emma Maembong dan Shahz Jaszle berpeluk undang kecaman

SITI ZULAIKHA- 10/08/2022

Emma Maembong dan Shahz Jaszle menjadi bualan netizen apabila aksi mereka berpelukan untuk drama Mati ... Read More

KWSP akhirnya benar pengeluaran akaun 2 ini cara mohon

KWSP akhirnya benar pengeluaran akaun 2, ini cara mohon

NUR SAKINAH MANSOR- 09/08/2022

Duit daripada akaun anda boleh dikeluarkan dengan membuat permohonan pengeluaran KWSP i-Akaun untuk perbelanjaan haji ... Read More

Penerbit dedah Mat Kilau 2 bertaraf antarabangsa

Penerbit dedah Mat Kilau 2 bertaraf antarabangsa

KAMAL SUBLI- 09/08/2022

Sebelum itu kita juga ada satu filem yang turut berkait dengan Mat Kilau yang akan ... Read More

Shuib batal niat ubah suai rumah lepas dapat mimpi aneh tentang Sarah

Shuib batal niat ubah suai rumah lepas dapat mimpi aneh tentang Sarah

JUNITA SULAIMAN- 09/08/2022

Shuib membatalkan perancangan itu dengan pereka dalaman pada bulan lalu selepas didatangi mimpi isterinya yang ... Read More

Shahrol Shiro kini Ahli Majlis Kluang janji selesai isu gajah liar

Shahrol Shiro kini Ahli Majlis Kluang, janji selesai isu gajah liar

JAAFAR SIDIK- 09/08/2022

Shahrol berkata antara permasalahan utama yang menjadi perhatiannya adalah berkaitan gangguan gajah liar di sekitar ... Read More

Disangka anak rupanya suami kisah pasangan ini jadi bualan

Disangka anak rupanya suami, kisah pasangan ini jadi bualan

ISMAIL DASUKI- 09/08/2022

Meskipun ramai yang mendakwa bahawa suaminya kelihatan seperti anaknya, dia tidak kisah akan tanggapan negatif ... Read More

Iman Troye akui universiti tempatnya cari teman lelaki

Iman Troye akui universiti tempatnya cari teman lelaki

AHMAD KHAIRI LONG- 09/08/2022

Iman Troye menyifatkan kegagalan hubungan dengan rakan sekuliah di universiti sebagai cinta monyet yang manis ... Read More

Telegram Ismail Sabri kena godam dengan hacker

Telegram Ismail Sabri kena godam dengan ‘hacker’

FIKRI HASSAN- 09/08/2022

Susulan akaun peribadi Telegram dan Signal miliknya digodam pihak tidak bertanggungjawab. Read More

Selepas kena kecam sengaja buka aurat ini respon Uyaina

Selepas kena kecam sengaja buka aurat, ini respon Uyaina

NUR SAKINAH MANSOR- 08/08/2022

“Saya bukan sengaja nak tayang bentuk kehamilan dalam media sosial. Saya tak pakai baju ketat, ... Read More