2 bulan kawin aku teringin nak makan durian. Aku minta pada suami. Tapi tergamak dia buat sampai

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Saya Nurul, sudah berkahwin. Usia perkahwinan kami baru saje setahun jagung.

Baru lagi la katakan tapi saya sudah merasa menyesal membuat keputusan untuk berkahwin.

Sebelum kahwin saya hanya bekerja kilang shift pagi 7am-7pm, selepas kahwin saya masih bekerja di tempat yang sama tapi setelah 2 bulan berkahwin saya resign sebab saya kepenatan.

2 bulan kawin aku teringin nak makan durian. Aku minta pada suami. Tapi tergamak dia buat sampai

Mari saya cerita kenapa saya penat. Suami saya jenis yang suka bawak bekal pegi keje, biasa saya akan sediakan sarapan dan lunch untuk bekal dia dan saya.

Seawal 4.30 pagi saya dah bangun ketung ketang kat dapur, saya ni kurang pandai masak jadi agak lambat saya dekat dapur tu masak breakfast dan lunch.

Baca Artikel Penuh