“Isteri terpaling betul, ‘awak diam ke bercakap ke tetap salah, semua yang jadi ini semua salah awak'”

Jalan jem, dia call marah2 aku. Aku ke punca jalan tu jem? Dia kata tak kira. Tetap salah awak.

Kereta depan slow, dia call marah aku. Nak lepas stress kat aku. Sebab nak potong tak lepas.

Cari parking tak dapat, mengamuk kat aku. Sanggup oo dia call aku 4 kali semata2 nak lepas geram kat aku.

Ingatkan ada hal apa ke, rupanya sebab stress tak dapat parking.

Pergi makan, kedai favourite dia tutup salahkan aku. Katanya ni semua salah aku

"Isteri terpaling betul, 'awak diam ke bercakap ke tetap salah, semua yang jadi ini semua salah awak'"

Baca Artikel Penuh