“Aku menyesal bagi dia kerja, alasan nak kerja atas dasar nak bantu aku sekali lain pula dia buat dengan adik angkat dia!”

Berdosa tak isteri ada adik angkat lelaki? Selalu keluar berdua, dirumah berdua2 bila aku takde. jln2 mkn2 .

Bila di tegur dia memberont4k, ” adik angkat je pun”.Patut lah rumahtgga kami retak.

Aku ceraikan dia, di atas permintaan dia, ada je benda dia puas hati2 dgn aku, mulut dia ringan je sebut, Kau cer4ikan aku, Kau cer4ikan aku , dengan riak muka memaksa,

SKRG AKU MENYESAL BAGI DIA KERJA, DIA NAK KERJA ATAS DASAR DIA NAK BANTU AKU, Now Berlaku Lah pencerai,

Paling aku sedih selepas kami bercerai dan habis edaah sahaja terus naik status di FB kalau dia Nak Nikah dgn adik angkat dia.

“Aku menyesal bagi dia kerja, alasan nak kerja atas dasar nak bantu aku sekali lain pula dia buat dengan adik angkat dia!”

DiSebabkan terlalu sygkan isteri, Aku tak berani Nak tegur takut isteri Terasa hati. Bila dia marah Aku, aku diam sebab nak redakn keadaan. Makin lama dia dah berani melawan ckp aku.

MAKIN naik lemak. ada je tak kne bagi dia. Lambat isi minyak kereta pun krne m4ki hamun, lambat beli barang dapur pun kne m4ki hamun, dia tak sedar ke dah ada anak 3 orang, pun still perangai macam budak.

Aku ada bukti print screen, isteri aku maki hamun aku, tapi aku takut dia naik angin jika dia perasaan print screen whatapp & mssg. Mungkin dia ada dlm KRT.

Walau pun Aku dah bercerai tapi Aku tak nak timbulkn kemarahan dia. Hati Aku sampai sekarang tak boleh move on, aku nikah dengan dia dulu atas dasar Aku cintakan di sepanuh hati aku ke hati dia.

Niat Aku jodoh aku till jannah tapi malangnye hanya 7tahun sahaja bertahan rumahtgga aku . Skrg, Setiap masa aku tringatkan dia min.

SEMAKIN AKU CUBA LUPAKAN ISTERI AKU, SEMAKIN KUAT AKU RINDUKAN DIA, Tolong lah aku min buang lah ingatan aku dari ingatkan dia min . Tolong lah min aku tersiksa sgt skrg ni

BACA:Rafah tu apa? Ini fakta daerah terakhir penduduk Gaza ramai wajib tahu