“Hadiah dari perempuan tu untuk laki aku? Aku ambil, aku buangkan, baju? depan mata dia aku gunting, marah? peduli apa aku”

Tengok tajuk pun korang dah boleh agak, kisah aku ni pasal apa. Baiklah. Mukadimah seperti tajuk nya.

Dan aku, memegang watak Khalish. Cumanya, real life, aku tak la sesopan, seayu dan secantik Khalish tu.

Tempoh perkahwinan aku tahun ni baru menjengah usia 10 tahun. Masih baru sekolah rendah.

"Hadiah dari perempuan tu untuk laki aku? Aku ambil, aku buangkan, baju? depan mata dia aku gunting, marah? peduli apa aku"

Tak cukup matang lagi usia ni. Tapi, banyak dah aku lalui hanya untuk pertahankan perkahwinan. Mempunyai 3 orang anak.

Aku seorang isteri yang bekerjaya sebagai seorang jurutera. Begitu juga suami aku. Kepakaran kami berbeza dan sebab itu, kami tidak bekerja sebumbung. Aku bukanlah isteri yang tidak bernafsu. Tetapi, disebabkan kepenatan bekerja, menguruskan anak – anak, mengemas rumah, and etc menyebabkan aku kurang mahu bersama. Seminggu sekali. Tu lah frequency kami berintiman.

Baca Artikel Penuh