DSV kena tolak dengan Mas Idayu, apa kes ni?

DSV kena tolak dengan Mas Idayu, apa kes ni?. Siapa saja yang tak kenal dengan usahawan bermulut lantang, Dato’ Seri Vida. Saban minggu ada sahaja berita tentang jutawan wanita ini menghiasi media dengan pelbagai cerita sensasi. Malah baru-baru ini, beliau terpilih pula menjadi juri (Jabatan Netizen) dalam rancangan ‘Big Stage 2022’.

Dato’ Seri, cinta dah berputik kembali ke?

Pada minggu pertama tayangan program berkenaan, DSV dan juga juri tetap iaitu Ajai sempat bertelagah kecil kerana saling mempunyai pandangan yang berbeza selepas menonton persembahan bekas peserta, Iqbal Zulkefli. Usahawan tersebut sempat menegur tindakan komposer berkenaan yang memberi nilai markah sangat sedikit.

@bungabunga_64 #iqbal #bigstage ♬ original sound – Bunga Matahari

Bagitahu suara saya sedap, tak sempat nyanyi kena tolak dengan Mas Idayu

Walau bagaimanapun, kedua-dua individu tersebut telah membuktikan mereka cukup profesional dan hanya menjalankan tugas. Dalam satu rakaman di TikTok, DSV sempat bergurau kononnya ingin menguji vokalnya sendiri di hadapan Ajai. Akan tetapi, jutawan berkenaan terus ditolak oleh rakan juri iaitu Mas Idayu kerana merasakan gurauan itu cukup kelakar.

@datoserividaofficial Baru nak minta ajai komen 🤣 baru huuu je. Suara saya sedap lah. #dsvgelak #ajai #masidayu #fyp #gelakdsv #gelakdsvchallenge #bigstage #btsbigstage ♬ original sound – QU PUTEH BARULAH PUT

Dato’ buka mulut tak bunyi suara pun sedap dah…Jadi eloknya tak berbunyi suaralah

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen cukup terhibur melihat gelagat DSV tatkala mengusik juri yang lain. Dalam pada itu, sempat juga mereka memuji senyuman ajai yang cukup manis saat mendengar gelak tawa usahawan berkenaan.

DSV kena tolak dengan Mas Idayu apa kes ni

DSV kena tolak dengan Mas Idayu apa kes ni

DSV kena tolak dengan Mas Idayu apa kes ni

Kredit: TikTok DSV & Bunga-Bunga 64

Tonton:

Baca:

Bumbung pesawat tercabut di ketinggian 24 Ribu kaki, ini yang berlaku akhirnya

“Ingat batu biasa, rupanya lebih mahal dari emas”, tak sedar selepas bertahun simpan

Tindakan polis hulur sesuatu kepada pengutip barang lusuh buat netizen tersentuh

CATEGORIES