“Patutlah bapa dia diam je, rupanya dia suami orang dah ada anak dua! Puncanya aku terjumpa buku pink dalam kereta dia”

Assalamualaikum. Aku nak confess tentang bercinta dengan suami orang.Aku ada pengalaman bercinta dengan suami orang

. Masa zaman study dulu. 3 tahun kami bercinta. Tahun ketiga baru aku tahu dia suami orang.

Aku tahu sebab tak sengaja buka dashboard kereta dia dan ada buku pink. Aku baca. Buku klinik isteri dia. Hahahaha.

Aku tak marah atau mengamuk. Aku senyum dan cakap, ‘Kenapa tak bagitau dah kawen”… Dia diam.

Sepanjang 3 tahun aku dilayan dengan manis sekali. Birthday aku dia belikan teddy bear besar dan bawak teddy bear tu keluar dari mall.

"Patutlah bapa dia diam je, rupanya dia suami orang dah ada anak dua! Puncanya aku terjumpa buku pink dalam kereta dia"

Baca Artikel Penuh