“Bila keluar kemain cantik, ada satu hari kawan rumah dia mengadu yang awek aku pengotor, bila aku pergi rumah sewa dia, mengucap aku tengok”

Aku ade pengalaman kenal dengan seeorang wanta (bekas awek) yang cantik pade mata aku dan cantik pade mata semua orang

Tetapi tersangat lah pemalas dan pengotor! Sama kisahnya macam that’s girl yang awek tu cerita.

Selepas setahun awek aku duduk di rumah sewa tu, salah seorang kawan satu rumah dia jumpa aku face to face sebab

aku selalu jemput awek aku tu depan rumah. Waktu awek aku tengah bersiap waktu tu la dia datang jumpa aku dekat luar rumah.

Dia mengata kan awek aku ni pengotor. Dia suruh aku tegur sikap awek aku supaya berubah dan kalau tak,

"Bila keluar kemain cantik, ada satu hari kawan rumah dia mengadu yang awek aku pengotor, bila aku pergi rumah sewa dia, mengucap aku tengok"

Baca Artikel Penuh