Azza Elite dedah rahsia hilangkan dakwat pada jari

Azza Elite dedah rahsia hilangkan dakwat pada jari

Azza Elite dedah rahsia hilangkan dakwat pada jari. Peny4nyi dan pelak0n, Azza Elite menerusi hantaran di laman IG dilihat berkongsi satu kaedah yang boleh digunakan oleh peminatnya untuk menghilangkan dakwat di jari setelah selesai mengundi dalam PilihanRaya Umum ke15(PRU15) baru-baru ini.

So Far Okay Je Tak Kering Pun Hari Tu.

Menurut Azza, dia menghilang kan dakwat kekal itu dengan mencelupkan jari dalam bekas yang mempunyai cecair peluntur.

VIDEO

Azza Elite dedah rahsia hilangkan dakwat pada jari

“Try la.. Works on me. Kalau nak berarak tak payah try 😂. Lepas tu lap, bersih pulekk kuku 😂. So far ok je tak kering pun hari tu. Tak sampai 2 minit pun hilang.

“I selalu rendam baju putih pastu cuci dengan air biasa. Ni pun i tengok kat Insta.”- Kongsi Azza.

Peminat Luah Rasa Bimbang

Perkongsian Azza di Instagram itu telah mendapat pelbagai reaksi oleh peminat nya, malah ada yang turut meluahkan rasa bimbang untuk mencelup jari di dalam larutan peluntur yang mempunyai sifat menghakis dan boleh memburukkan atau mer0sakkan lagi keadaan kulit seseorang.

“Oh my. High chemical content. Serap masuk kulit.Tak rosak ke kulit tangan sis.”

“Saya dah pernah buat tapi kulit jadi keras nanti, mung kin saya je kot jadi macam tu.Rosak kulit nanti, sepatutnya sapu minyak sebelum pergi.”

“Guna lemon/ cuka/ be limbing buluh pun boleh kak Azza sebab acidic. Cl0r0x ni kuat sikit acid dia.”

BACA:

Nina Ismail Sabri kongsi tangkap layar group sembang bapanya buat semua terkejut

Roti Canai biawak semakin popular di Negeri Sembilan

‘Wajah anak Anzalna sebijik muka Presiden Russia’ – netizen

CATEGORIES