Sambut birthday ke 3, netizen kata muka Leon sebiji bapanya

Sambut birthday ke 3 netizen kata muka Leon sebiji bapanya

Sambut birthday ke 3, netizen kata muka Leon sebiji bapanya. Umum ketahui bahawa Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V mempunyai seorang cahaya mata iaitu Tengku Ismail Leon Petra Tengku Muhammad V Faris Petra dilahirkan pada 21 Mei 2019 hasil perkahwinannya dengan seorang model Rusia Rihana Oksana Gorbatenko.

Menerusi laman instagram, Rihanna telah memuatnaik satu video meraikan sambutan ulang tahun kelahiran anaknya yang ke-3 pada 21 Mei 2022. Pelbagai ragam dan foto Leo berjaya dirakam. Foto yang dimuat naik itu telah mendapat perhatian ramai dengan wajahnya yang begitu kacak.

Hey! Hari ini merupakan Hari Lahir Leon @ismail_leon_official !

Kita meraikan Hari Lahir Leon yang ke-3

Saya ingin mendoakan anak kecil saya mempunyai zaman kanak-kanak yang paling bahagia dan membesar dengan sihat dan menikm4ti setiap hari dalam hidupnya!

Love you, my little Busya Selamat Hari Lahir! Ibu awak akan buat yang terbaik untuk masa depan awak!

Sambut birthday ke 3, netizen kata muka Leon sebiji bapanya

Menerusi kapsyen tersebut, Rihanna turut mendoakan semoga Leon mempunyai zaman kanak-kanak yang paling bahagia dan membesar dengan sihat dan menikm4ti setiap hari dalam hidupnya.

Di ruangan komen, rata-rata netizen memberi ucapan selamat ulang tahun kelahiran buat Leon. Menurut netizen, Leon merupakan kanak-kanak yang comel dan kacak.

BACA:

Bantuan kewangan BUDI bernilai RM2,000 dibuka untuk rakyat Malaysia

Orang ramai kecam PM pakai baju tak ‘proper’ ketika majlis formal

Bakal menantu dah ‘offer’ hantaran RM20K, sekali ayah mentua minta diskaun pula

CATEGORIES