Netizen naik angin tengok gelagat isteri Nazri Aziz

Netizen naik angin tengok gelagat isteri Nazri Aziz

Netizen naik angin tengok gelagat isteri Nazri Azizย  .Hari ini hangat diperkatakan mengenai ibu mertua tiri pelakon Nora Danish iaitu Datin Seri Haflin Saiful yang memuat naik foto dan video di Instagram dikatakan berlepas ke Perancis.

Difahamkan, tujuan isteri kepada Datuk Seri Nazri Aziz itu ke sana adalah untuk mendaftarkan anaknya bersekolah disana. Bagaimanapun, perkara itu menimbulkan rasa kurang senang netizen.

Netizen

Di laman Twitter, rata-rata netizen mengecam Haflin apatah lagi ramai rakyat kesusahan sehinggakan ada yang mendoakan agar pesawat yang dinaikinya terhempas.

Malah, netizen turut meluahkan rasa berang apabila mendakwa Haflin dapat travel ke luar negara atas alasan yang meragukan dan lebih menimbulkan kemarahan apabila memuat naik perjalanannya ke sana di media sosial.

Dalam pada itu, lebih menjadi perhatian Haflin memuat naik satu entry di Insta Story seolah menyindir kembali netizen yang menghentamnya.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada Nazri Aziz turut sama dalam penerbangan dan setakat ini masih tiada penjelasan lanjut daripada Ahli Parlimen Padang Rengas itu.

Berita Penuh :https://www.rotikaya.com/ibu-mentua-nora-danish-teruk-dikecam-sampai-netizen-doakan-pesawat-terhempas/

Jika Anda Terlepas:ย Tiga buah negeri bakal dapat kelonggaran SOP?