Kenapa Johor ada tentera sendiri? Ini sejarah Johor Military Force ramai tak tahu

Johor adalah sebuah negeri yang unik kat Malaysia, bukan semata-mata kerana pasukan bola sepak dia yang power sejak direformasikan oleh TMJ

Tapi ada banyak lagi benda yang boleh buatkan ia lain daripada yang lain. Kalau korang perasan,

sejak akhir-akhir ni – macam ada isu di antara Kerabat Diraja Johor dengan Kerajaan Persekutuan. Diorang macam saling berbalas pantun.

Baca Artikel Penuh