Kecoh anaknya kacau rumahtangga orang, ini respon Kaza yang buat ramai terkejut

Kecoh anaknya kacau rumahtangga orang, ini respon Kaza yang buat ramai terkejut.Sebelum ini, kisah rumah tangga pasangan selebriti terkenal iaitu Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana mendapat perhatian warganet selepas Puteri Sarah mendakwa anak kepada pelakon veteran Kazar iaitu Ira Kazar masih mengganggu rumah tangganya sejak daripada 2019 lagi.

Terbaharu, Kazar menyatakan bahawa agak sukar baginya untuk menjelaskan isu berkaitan dengan anaknya itu yang dikatakan telah mengganggu rumah tangga pasangan selebriti terbabit serta enggan mengulas lebih lanjut mengenai perkara berkenaan.

Tak payah lah, tak ada apa nak komen. Susah nak cakap.

Kecoh anaknya kacau rumahtangga orang, ini respon Kaza yang buat ramai terkejut

Dalam pada itu, pemilik nama sebenar Kazaruddin Saisi berpendapat hanya anaknya dan pasangan selebriti berkenaan sahaja yang tahu apa yang sudah berlaku. Malah, pelakon berusia 63 itu menyatakan bahawa dia perlu menjaga hati semua pihak dalam isu ini.

Mereka saja tahu apa berlaku. Apa yang saya tahu, perkara ini dah kecoh. Saya tak tahu nak komen macam mana sebab kena jaga hati semua pihak apatah lagi di bulan Ramadan ini.

Terdahulu, Puteri sarah mendedahkan rumah tangganya diganggu oleh pihak ketiga iaitu Ira Kaza dan individu terbabit dikatakan tidak berputus asa mengganggu suaminya.
TONTOn :

BACA: 

Kisah lelaki serah kesemua wang KWSP RM10K kepada ibu tercinta jadi perhatian

Ganti semula KWSP 10K ambil masa 4 tahun, ini penjelasannya

Baru pulang tarawih, suami terkejut tengok isteri bersama dengan lelaki lain dalam bilik..

CATEGORIES