Ejen mengamuk Neelofa jual inai Nunha di Shopee, “memang nak tutup periuk nasi kami ke?”

Ejen mengamuk Neelofa jual inai Nunha di Shopee, “memang nak tutup periuk nasi kami ke?” Kecoh harini di media sosial mengenai inai Nunha milik artis ternama Neelofa.

Terbaharu, Neelofa di Insta story miliknya berkongsi bahawa orang ramai sudah boleh membeli produk tersebut di Shopee Innai NunHa HQ. Isu ini telah meraih perhatian ramai pihak terutama sekali agen dan stokis.

Menerusi satu perkongsian di Facebook, ada yang berasa tidak puas hati apabila Neelofa membuka jualan produk Innai NunHa di Shopee kerana ia akan menganggu jualan agen dan stokis.

Mana tidaknya, bukan mudah untuk agen dan stokis mahu menghabiskan stok yang dipegang mereka jika HQ sudah mula jual produk tersebut. Perkongsian tersebut juga mendapat perhatian netizen dan rata-rata netizen mengatakan tindakan Neelofa seperti ‘menikam belakang’ agen dan juga stokis.

Melihat ke ruangan komen, para netizen berpendapat bahawa hal ini tidak sepatutnya terjadi kerana akan menjejaskan jualan stokis dan agen yang bertungkus lumus memasarkan produk tersebut.

Ejen mengamuk Neelofa jual inai Nunha di Shopee, "memang nak tutup periuk nasi kami ke?"

BACA:

Laporan dedah 6 daripada 10 wanita hidap ‘mati putik’

Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam ‘kurang ajar’ dengan pegawai imegresen dikecam

‘Geli nak panggil dia sahabat’, Ajak dedah perangai sebenar Shahrol