Dakwaan busukkan nama Anna Jobling, Siti Khatijah akhirnya buka mulut

Dakwaan busukkan nama Anna Jobling Siti Khatijah akhirnya buka mulut

Dakwaan busukkan nama Anna Jobling, Siti Khatijah akhirnya buka mulut. Tiada niat mencetuskan perbal4han jauh sekali membvruk-bvrukkan regu lakonan.

Itu penjelasan aktres me­ningkat naik, Siti Khadijah Halim yang tampil memohon maaf kepada dua pelakon Anna Jobling dan Meerqeen atas salah faham yang timbul susulan penulisannya dalam sebuah hantaran Instagram baru-baru ini.

Menurut pemilik nama penuh Siti Khadijah Abdul Halim, 25, itu, penulisan yang dimuat naik sebelum ini telah disalah erti oleh pihak lain sehingga ada pihak mendakwa dia menyimpan rasa tidak puas hati terhadap dua pelakon terbabit.

“Saya tidak maksudkan atau tujukan kepada sesiapa. Penulisan kapsyen dan komen tersebut untuk diri sendiri sebenarnya.

“Namun, sekiranya ada pihak yang terkesan termasuk­lah peminat Anna dan Meerqeen, saya mohon maaf,” katanya kepada Kosmo! semalam.

Dakwaan busukkan nama Anna Jobling Siti Khatijah akhirnya buka mulut

Tambah pelakon yang sedang popular menerusi drama Sekali Lagi Cinta Kembali, istilah cemburu apatah lagi niat ingin bermasam muka sesama rakan industri tidak wujud dalam kamus hidupnya.

“Mereka adalah kawan dan bukan law4n saya. Saya pun masih baru dalam industri dan tidak pernah tercetus pun istilah cembvru apatah lagi ingin berg4duh.

“Ini platform cari makan saya, jadi tiada niat pun nak mencari musvh dengan pelakon lain,” katanya lagi.

Tegas pelakon asal Kuala Lumpur itu, penulisan kapsyen tersebut bukan ingin mencetuskan sebarang kontr0versi, jauh sekali pr0vokasi terhadap orang lain.

“Mungkin silap saya sebab menulis sesuatu yang buat orang salah faham sehingga menjurus ke aras lain. Jika boleh undurkan masa, memang saya tak akan muat naik kap­syen tersebut,” ujarnya.

Anna atau nama sebenarnya Anna Ellisa Gustin Jobling Abdul Rahman sebelum ini menyedari perdebatan hangat netizen berhubung sikap seorang artis yang membvruk-bvrukkan namanya dalam media sosial.

Tidak lama kemudian, tular tangkap layar hantaran Instagram milik Siti Khadijah yang didakwa meluahkan rasa tidak puas hati terhadap pelakon yang bergandingan dengannya dalam sebuah drama.

KOMEN NETIZEN :

BACA:

Seramai 63 jemaah umrah dari Malaysia terkandas di Arab Saudi

BKM 2023: Jumlah dan syarat kelayakan, semak sekarang

‘Orang tak disangka datang bantu’, pemilik MPV ni belajar sesuatu selepas kereta rosak tepi jalan

CATEGORIES