“Aku tergamam bila isteri kata dia mengidam bau perfume ex, tapi bila jumpa aku tak bau apa pun, rupanya..”

Hai readers. Nama aku Aril. Of course bukan nama sebenar. Seorang suami dan soon akan jadi bapa.

Aku tak tahu nak meluah dekat sesiapa sebenarnya, jadi aku meluah dekat sini jelah.

Aku tak reti sangat nak bercerita sebenarnya tapi aku cuba sampaikan sebaik mungkin apa yang aku nak luah ni okay.

Aku seorang suami. Dah 3 tahun kahwin. Nama isteri aku Sara. Walaupun kitorang dah 3 tahun kahwin,

Baru tahun ini kami bakal dikurniakan rezeki anak. Isteri aku pregnant dah 4 bulan.

"Aku tergamam bila isteri kata dia mengidam bau perfume ex, tapi bila jumpa aku tak bau apa pun, rupanya.."

Baca Artikel Penuh