“Aku tengok mak aku sama je macam tak kahwin, hidup asing, sorang utara, sorang selatan, nafkah apanya kalau tinggal pun tak sebumbung”

Assalamualaikum buat semua pembaca. Sebelum kalian baca confession ni, ingin aku katakan di sini

Bahawa tujuan penulisan ini bukanlah bermaksud untuk aku mengaibkan sesiapa, lebih – lebih lagi mak aku sendiri.

Cuma aku nak kalian buka mata dan berwaspada dengan segala kemungkinan yang boleh berlaku dalam hidup kalian.

"Aku tengok mak aku sama je macam tak kahwin, hidup asing, sorang utara, sorang selatan, nafkah apanya kalau tinggal pun tak sebumbung"

Mungkin ada antara pembaca confession ni sebenarnya dah pun menjadi adik beradik tiri aku tanpa kalian ketahui.

Pertama sekali, aku nak bagitau yang aku ni boleh dik4takan ‘living and growing in a br0ken family’ dan aku tau, zaman sekarang ni, bukan aku sorang yang dibesarkan dalam family macam ni. Ramai lagi di luar sana yang hidup dalam keadaan lebih susah

Baca Artikel Penuh