Wartawan ini berani dedah perangai buruk Shah Rukh Khan sampai diugut bunuh

Wartawan ini berani dedah perangai buruk Shah Rukh Khan sampai diugut bunuh

Shah Rukh Khan dikenali sebagai selebriti di India yang mempunyai pelbagai bakat dan tampan di Bollywood.

Dia mendapat gelaran sebagai Raja Bollywood dek kerana penglibatannya dalam dunia lakonan bermula ketika usianya muda sehinggalah sekarang.

Wartawan ini berani dedah perangai buruk Shah Rukh Khan sampai diugut bunuh

Sepanjang kareernya, dia dilihat seringkali menjaga adab bersama golongan wartawa dan terdapat satu soalan dan kenyataan yang dikeluarkan oleh seorang wartawan menyebabkan Shah Rukh Khan berasa agak kurang selesa.

Wartawan tersebut mendedahkan tabiat buruk yang dimiliki oleh Shah Rukh Khan.

Shah Rukh Khan sudah banyak berubah tetapi satu perkara tidak berubah… merokok.

Jika kanak-kanak menonton TV kemudian beritahu mereka itu tabiat yang paling teruk, mereka tidak boleh merokok.

Wartawan itu menyatakan bahawa banyak perubahan baik yang dilakukan oleh Shah Rukh Khan, tetapi satu tabiat buruk yang tidak berubah adalah tabiat merookok.

Shah Rukh Khan Gertak Wartawan

Menurut Intepseleb, Shah Rukh Khan yang merasa marah dan kecewa dengan tindakan wartawan tersebut teruk melakukan seolah-olah mengugut untuk membunuh jika wartawan tersebut berterusan memburukkannya dan tidak mahu berhenti

Lebih teruk lagi, wartawan itu tidak berhenti membincangkan tabiat merokok Shah Rukh Khan. Sehingga akhirnya, Shah Rukh Khan mengulangi.

Kata Shah Rukh Khan, wartawan tersebut terlepas dari pembunuhan dan sebab itu dia berada disitu. Jika tidak wartawan tersebut turut menerima takdir yang sama.

Kamu terlepas dari takdir itu (pembunuhan) dan kamu berada di sini sekarang. Tidak. Awak terlepas takdir tu

Rakan Artis Dedah Sikap Sebenar

Sebaliknya, Siddharth Basu, penyampai Kaun Banega Crorepati, mendedahkan watak Shah Rukh Khan kepada umum.

Dia yang bekerja dengan Shah Rukh Khan dalam rancangannya yang paling popular, Kaun Banega Crorepati menyebut bahawa pelakon dalam filem Pathaan itu sangat bijak.

Malah, Shah Rukh Khan sentiasa mesra bertemu rakan selebriti dan membuat ramai orang menyentuh lututnya sebagai penghormatan kepadanya.

BACA: “Hadirnya nenek buat ibu penat, diperlaku macam bibik ibu tetap ikhlas, aku tak sengaja dengar nenek hina ibu, tak sanggup dengar”