[Video] Luluh hati isteri dapat tahu suami habiskan duit bagi ‘diamond’ kat awek Bigo

[Video] Luluh hati isteri dapat tahu suami habiskan duit bagi ‘diamond’ kat awek Bigo.Tak dapat digambarkan betapa hancurnya hati seorang isteri apabila mendapat tahu suami tercinta lebih ‘melayan’ wanita lain berbanding dirinya. Begitulah kisah wanita ini yang menjumpai banyak transaksi pembayaran yang dilakukan oleh suaminya kepada gadis-gadis di aplikasi Bigo.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Rqkyla di TikTok, wanita berkenaan meluahkan rasa kecewa apabila mengetahui perbuatan suaminya itu. Ujarnya, dia bekerja siang malam untuk membantu suaminya menyara keluarga namun tidak sangka ini yang balasan yang diterima.

Aku yang kerja dari pagi sampai pagi esoknya demi bantu suami untuk memenuhi keperluan keluarga.

 isteri

Lebih mengejutkan lagi apabila suaminya banyak memberi diamond kepada gadis-gadis di aplikasi berkenaan. Diamond tersebut perlu dibeli terlebih dahulu sebelum boleh diberikan kepada mana-mana pengguna aplikasi tersebut yang sedang membuat live.

Tapi rupanya suami aku bagi hadiah dan transfer diamond dengan gadis-gadis Bigo.

Dalam pada itu, wanita berkenaan berterima kasih kepada yang menyokong serta memberi kata-kata semangat kepadanya dan dia turut mendoakan agar wanita di luar sana dijauhkan daripada mempunyai hubungan toksik sepertinya.

Video berdurasi 16 saat tu meraih lebih 687 ribu tontonan dan mendapat lebih 45 ribu tanda suka.

Sumber: https://ohbulan.com/video-isteri-penat-kerja-siang-malam-suami-habiskan-duit-bagi-diamond-dekat-awek-bigo

BACA:  Sibuk sebagai SU Agung Umno, Ahmad Maslan tarik diri Timb Speaker