Penggodam dedah gambar bogel lelaki dari telefon Jennie Blackpink

Penggodam dedah gambar bogel lelaki dari telefon Jennie Blackpink

Penggodam dedah gambar bogel lelaki dari telefon Jennie Blackpink. Gurumi Haribo yang dikatakan obses dengan Jennie BLACKPINK nampaknya tidak bosan dengan berkongsi koleksi foto-foto penyanyi tersebut.

Mengugut Untuk Menyebarkan Lagi Gambar

Dipetik daripada Intep Seleb, Gurumi Haribo mengakui bahawa dia akan terus berkongsi foto di telefon bimbit Jennie BLACKPINK.

Kali ini, Gurumi Haribo berkongsi foto yang ditapis dengan menandakan 18+. Dan di dalam foto tersebut terdapat seorang lelaki berbogel yang dikatakan dari telefon bimbit Jennie BLACKPINK.

Melampaui Batas

Penggodam dedah gambar bogel lelaki dari telefon Jennie Blackpink

Dalam kenyataan Gurumi Haribo, pada telefon bimbit Jennie BLACKPINK terdapat gambar seorang lelaki berbogel memakai seluar dalam kecil.

Tindakan Gurumi Haribo telah mendapat kecaman dan dikatakan tindakan tersebut telah melampaui batas dan merupakan pelanggaran privasi yang sangat serius.

YG Entertainment Masih Berdiam Diri

YG Entertainment tetap memilih untuk berdiam diri dan meneruskan aktiviti kumpulan BLACKPINK. Walaupun gambar sensitif Jennie BLACKPINK sedang diedarkan oleh Gurumi Haribo, YG Entertainment nampaknya tidak kisah.

Selain itu, BLINKs (fandom BLACKPINK) juga nampaknya tidak menceroboh YG Entertainment supaya mereka boleh segera mengambil tindakan untuk menangani tindakan melampau Gurumi Haribo.

BACA:

Tular tulisan doktor lelaki cantik dan kemas atas kertas preskripsi

Pemandu menang kes tuntutan jalan berlubang terhadap MPKJ, diarah bayar RM2980

Kerja jual ikan tapi boleh ‘tackle’ makwe Russia cantik

CATEGORIES