“Mana handle pintu aku?” Lelaki buat ‘double park’ di parking bazar tergamam

“Mana handle pintu aku?” Lelaki buat ‘double park’ di parking bazar tergamam. Keseronokan seorang lelaki selepas pulang membeli juadah berbuka di bazaar Ramadan bertukar peristiwa tragis setibanya dia di tempat letak kereta.

Terkedu ‘handle’ pintu hilang

Menelusuri kisahnya, dia bernama Nik Rifaie yang ketika itu baru selesai membeli juadah berbuka terkejut apabila mendapati pemegang pintu keretanya hilang.

@nikrifaie

please tolong pulangkan balik pemegang pintu kereta saya ni. first day puasa abang dah kena rembat barang saya. 😭

♬ original sound – I edit🤠👍🏾

Namun, apabila diamati hanya pemegang pintu di tempat duduk pemandu sahaja dicabut.

Rupanya ada buat masalah lain

Walaubagaimanapun, Nik dalam hantarannya mengaku bahawa sebelum kejadian dia telah membuat ‘double parking’, tetapi nombor telefon telah diletakkan di hadapan cermin bagi memudahkan pemilik kenderaan tersebut menghubunginya.

Namun, nasib tak menyebelahinya pula apabila pemilik kenderaan tersebut lebih memilih untuk berbuat demikian.

Mana handle pintu aku Lelaki buat'double park' di parking bazar tergamam

“Tolong pulangkan…”

Hasil perkongsiannya, ruangan komen dipenuhi dengan pelbagai respon yang rata-ratanya terhibur mengenangkan nasibnya pada hari itu.

Mana handle pintu aku Lelaki buat'double park' di parking bazar tergamam

“Menghiburkan tapi pedih”

Mana handle pintu aku Lelaki buat'double park' di parking bazar tergamam

“Dendam betul dengan driver”

Mana handle pintu aku Lelaki buat'double park' di parking bazar tergamam

“Pengajaran yang berguna”

Pun begitu, ada juga yang beranggapan bahawa ia satu bentuk pengajaran yang sepatutnya agar orang lain tidak berbuat hal yang sama..

Mana handle pintu aku Lelaki buat'double park' di parking bazar tergamam

Mana handle pintu aku Lelaki buat'double park' di parking bazar tergamam

 

TONTON:

 

BACA:

Resipi air mango dessert khas untuk buka puasa, kecur air liur tengok..

KWSP beri amaran jangan kongsi status pengeluaran khas di media sosial, ini sebabnya..

Wany Hasrita simpan hasrat terpendam, dah lama nak..

CATEGORIES