“Mak cakap bakal ayah tiri orang kaya, gaji puluh ribu kami terus setuju mak kahwin tapi bila pakcik aku tahu, dia dedah rahsia sebenar ayah tiri..”

Sedikit tentang diri aku. Nama aku Bella, berumur 20-an. Ayah aku dah meninggaI masa aku form 5 setelah hampir 4 tahun dia s4kit (bedridden).

Mak aku pulak ada hubungan dengan beberapa lelaki waktu ayah s4kit tu.Tapi ada sorang jantan yang dia serious, jantan keparat yang aku nak story ni.

Dia punya hip0krit dan bermuka – muka tu memang level dewa lah, habis kami adik beradik tertipu. Untuk pengetahuan korang, dia dah jadi bapak tiri aku dah pon 2 tahun.

Tapi aku tak akan mengaku dia bapak tiri aku, jadi aku akan bahasakan dia jantan. Admin tolong approve please… It means a lot to me. Thank you in advance. Jujurnya aku tak tau cerita ni akan jadi panjang ke tak sebab aku main tulis je takde plot yang spesifik.

SEBELUM KAHWIN:

Waktu ni aku baru lepas SPM, mak dah mula bagi hint kat kami adik beradik dia nak kahwin baru. Jantan tu ada datang rumah kadang – kadang and dorang keluar berdua selalu sangat. Cara mak nak yakinkan kitorang untuk terima jantan tu:

Baca Artikel Penuh