Lelaki akui dah tak boleh kahwin dengan wanita – “dah potong anu..”

Lelaki akui dah tak boleh kahwin dengan wanita dah potong anu

Lelaki akui dah tak boleh kahwin dengan wanita – “dah potong anu..”Sudah agak lama sejak kali terakhir kita mendengar daripada Sajat, usahawan kontroversi Malaysia yang kini menetap di luar negara di Australia berikutan pelariannya pada akhir 2021.

Semasa dia meneruskan empayar perniagaannya di luar negara, Sajat masih sentiasa muncul di TikTok secara langsung untuk berbual dengan peminatnya. Baru-baru ini, salah seorang penonton meminta Sajat untuk bertaubat dan kembali “ke landasan yang betul”, dan dia menjawab dan berkata, “tidak boleh”.

“Saya telah memotongnya”

Awal tahun lepas, Sajat mendedahkan bahawa dia secara rasmi menukar jantinanya di Australia , dan kini dia seorang wanita yang “bertauliah”, dia tidak boleh kembali ke “landasan yang betul” dan bertaubat. Itu juga kerana dia juga telah menjalani pembedahan mengesahkan jantina, seperti yang didedahkan dalam TikTok livenya baru-baru ini.

“Bagaimana saya boleh bertaubat? Saya tidak boleh menjadi lelaki, dan saya tidak boleh berkahwin dengan seorang wanita. Saya telah memotong zakar saya. Bolehkah anda menerimanya?” dia ketawa.

Lelaki akui dah tak boleh kahwin dengan wanita dah potong anu

Sajat kemudian bergurau tentang kemungkinan akibat jika dia akhirnya memutuskan untuk menjadi lelaki semula dan berkahwin dengan seorang wanita.

“Isteri saya mungkin menjadikan saya suami pertama dan mencari suami lain,” katanya bergurau.

Sajat kemudian menyambung bergurau bahawa jika isterinya mencari lelaki lain, itu bukan kerana saiz alat sulitnya atau kerana masalah mati pucuk.

@jen.rjane Kan,,Terbalik pulak, Sajat yg kena 🍯 sebab barang takde😂😂 adoi berdekah… . @nursajat85 @NURSAJAT LEGACY COSMETIC AU . #nursajat85 #nursajat #sajat #sajatlive #sajatvideo #sajatfunny #fypシ #foryoupage ♬ original sound – 𓍼𓂅୨୧𓂅ᯅ ✧﹅ഒꔛ𓍼 – J.RJ

“Ini kerana saya langsung tidak mempunyai alat kelamin lelaki!” dia terus ketawa.

Lewat tahun lepas, dalam video TikTok secara langsung sebelum ini, Sajat menyebut bahawa dia mungkin memulakan kerjaya peragaan di Australia dan mungkin muncul dalam rancangan bual bicara Australia. Dia juga mengesahkan bahawa dia tidak akan kembali ke Malaysia kerana dia telah “menceraikan” tanah airnya untuk selamanya.

Anda boleh menonton dan mendengar klip di bawah.

Walau apa pun, kami berharap dia mendapat ketenangan di mana sahaja dia berada dan dalam apa jua bentuk & bentuk, seperti yang kami harapkan kepada orang lain.

BACA: Bekas Adun Meru meninggal dunia

Menuju tahun 2035: ‘Anak bangla bakal jadi ahli parlimen’

CATEGORIES