Lagu baru keluar tapi tak ada yang tengok, DSV luah rasa kecewa

Lagu baru keluar tapi tak ada yang tengok, DSV luah rasa kecewa.Baru-baru ini, usahawan dan selebriti media sosial terkenal, Dato Seri Vida telah menjadi tumpuan ramai apabila beliau telah berkongsi berita sed1h dimana lagu terbaru yang dinyanyikan olehnya mendapat jumlah tontonan yang tidak memuaskan.

Berita sed1h itu telah dikongsi olehnya melalui satu hantaran video di Instagram rasminya yang menunjukkan rekasi kekecewααn jutawan kosmetik itu. Dalam pada itu, Dato Vida pada mulanya mengharapkan bahawa lagu terbarunya itu akan menjadi ‘trending’ sama seperti artis popular yang lain.

Namun, sebaliknya pula yang terjadi dan hal ini membuat dirinya berasa tidak berpuas hati akan perkara tersebut. Menerusi hantaran video tersebut, DS Vida menyatakan bahawa dia sudah tidak berkeinginan untuk menyanyi gara-gara MV lagu barunya itu tidak meraih jumlah tontonan seperti yang diharapkan.

Beliau begitu bersusαh pαyah untuk mengeluarkan modal untuk menyelesaikan karyanya itu tetapi lain pula yang terjadi. Untuk makluman, walaupun MV lagu yang dimuat naik ke laman Youtube itu telah mendapat lebih 3 juta jumlah tontonan namun ianya masih belum cukup untuk membalikkan modal yang telah beliau belanja.

Di samping itu, DS Vida turut meluahkan bahawa beliau sangat sed!h dengan sesetengah rakyat Malaysia yang tidak menyokong industri musik di Malaysia. Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen memberikan komen yang pelbagai terhadap respons yang diberikan oleh DS Vida.

 

Baca Artikel Penuh