Jawatan kosong terkini di KWSP dibuka

Jawatan kosong terkini di KWSP dibuka. Permohonan Jawatan Kosong Terkini Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) Di Seluruh Malaysia – Gaji Permulaan Sehingga RM2,080. Permohonan Jawatan Kosong Terkini Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) Di Seluruh Malaysia – Gaji Permulaan Sehingga RM2,080June 10, 2022. Jawatan kosong tahun 2022 kini dibuka oleh pihak Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP). Bagi mereka yang berminat dan sedang mencari pekerjaan, sila ikuti segala perkongsian yang telah disediakan di bawah ini.

Pengambilan calon kekosongan jawatan ini terbuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat untuk menjawat jawatan seperti yang telah dinyatakan di bawah ini. Sila pastikan bahawa anda telah membaca serta memahami segala syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum anda melakukan permohonan kekosongan jawatan tersebut.

MAKLUMAT KERJAYA

Jawatan kosong terkini di KWSP dibuka

  • Nama Majikan : Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP)
  • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan

Berikut adalah merupakan kekosongan jawatan yang telah ditawarkan oleh pihak Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP):

  • Capital Market Executive
  • Executive
  • Secretary

Untuk memohon, sila rujuk pada pautan di bawah ini :

  • 1. Bagi calon yang berminat untuk melakukan permohonan, anda dikehendaki menghantar segala maklumat permohonan dengan lengkap yang merangkumi resume anda beserta dengan pengalaman pekerjaan anda yang lalu (jika diperlukan).
  • Jika diperlukan, para pemohon yang belum mempunyai akaun berdaftar hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan kekosongan jawatan yang telah diiklankan di atas.
  • Hanya calon yang layak sahaja yang akan dipanggil untuk tujuan sesi temuduga manakala bagi permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh masa tiga bulan adalah dianggap sebagai tidak berjaya.
  • Untuk mengetahui maklumat lanjut berkaitan dengan kekosongan jawatan yang ditawarkan di atas sila klik pada pautan berikut KLIK DI SINI.

SYARAT KELAYAKAN MEMOHON

Sekiranya para pemohon merupakan individu yang berkelayakan dengan mempunyai kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A Level”, Pra-Universiti) atau sebarang kelayakan professional daripada pihak Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), para pemohon adalah dipelawa untuk memohon kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan jawatan di bawah telebih dahulu sebelum melakukan permohonan)

Baca Artikel Penuh