Iqbal dedah sesuatu mengejut pasal Erra Fazira – “dia layan saya..”

Iqbal dedah sesuatu mengejut pasal Erra Fazira – “dia layan saya..”. Selebriti media sosial dan penyanyi, Iqbal Zulkefli memuji keperibadian pelakon Erra Fazira yang dianggap sebagai tidak somb0ng dan baik terhadap dirinya.

Kita ketepikan hal yang menimbulkan g0sip sebentar. Apa yang saya kagum dengan Erra Fazira, beliau tidak pernah berkata tidak baik tentang orang lain.

“Saya ingat ketika saya menerima kec4man bertubi-tubi, beliau masih melayan saya baik. Bahkan ketika kami diusik tentang jodoh, beliau tenang saja,” tulis Iqbal di Instagram Story.

Iqbal Akui Teringin Nak Berlakon Dengan Erra Fazira - “Beliau Layan Saya Baik” | Gempak

BARU-BARU ini usahawan dan juga pelakon Iqbal Zulkefli menyambut ulang tahun kelahiran seorang wanita dikenali sebagai Erysha Eyra. Kalau semua nak tahu, Erysha merupakan anak kepada pelakon terkenal, Datin Seri Noniswara.

Iqbal dedah sesuatu mengejut pasal Erra Fazira - "dia layan saya.."

Difahamkan mereka menyambutnya bersama-sama di sebuah restoran. Dalam video tersebut kelihatan Iqbal membeli seutas gelang emas dan kek hari jadi khas buat Erysha.Kata netizen, kedua-duanya kelihatan sama cantik, sama padan.

Diva pun rasa perkara yang sama.“Harap-harap Iqbal berjodoh dengan Erysha ni,” kata seorang pengguna Instagram.

Dalam pada itu, Iqbal berkata, jika dia diberi peluang, dia ingin berlakon bersama Erra.“Jika ada peluang berlakon bersama, saya teringin ada satu scene besar pun tak apa buat kenangan.

Sebolehnya saya tidak mahu dig0sipkan dengan beliau, kerana lebih sayangkan hubungan baik.“Selalu saya tengok celoteh beliau dengan anak dan kucing kucing peliharaan,” tulis Iqbal.

Beliau Layak Dapat Lelaki Yang Jauh Lebih Baik Berbanding Saya” – Ada Netizen Cuba Jodohkan Iqbal & Erra Fazira – Malaysia Times

BACA:

Kajian tunjuk nasi putih punca nombor satu diabetes di Asia

Ini dia watak utama yang rungkai mayat terakhir tragedi Batang Kali

Jutawan Arab ini ajar cara jadi kaya, rugi tak buat