Aksi suami betulkan anak tudung Hanna Delisha jadi perhatian, tapi lain pula yang netizen nampak

Aksi suami betulkan anak tudung Hanna Delisha jadi perhatian, tapi lain pula yang netizen nampak.Pada tahun lalu, cukup kecoh pelakon jelita Hannah Delisha secara tiba-tiba diumumkan telah sah bergelar isteri buat pelakon, Imam Shah.

Ternyata Hannah Delisha dan Imam Shah ketika itu telah menjalinkan hubungan cinta selama lima tahun lalu disatukan sebagai pasangan suami dan isteri.

Hannah

Terbaharu pula perkongsian yang memaparkan gelagat mereka bersama ini membuatkan ada peminat yang merasa cair melihatkan kemesraan mereka yang dilihat dirakam peminat dari jauh.

Kelihatannya Imam Shah telah membetulkan tudung isterinya itu dihadapan orang ramai sekali gus gelagat mereka itu menarik perhatian ramai dengan ribuan tanda suka diberikan warganet terhadap mereka.

Dalam pada itu, ujar peminat jug begitu suka melihat pasangan pelakon ini kerana jarang terpalit kontroversi.

@hannahdelishas_loverss He is very good husband for Hannah Delisha. 🥰 #HannahDelisha #ImamShah ♬ original sound – HannahDelishaLovers

Aksi suami betulkan anak tudung Hanna Delisha jadi perhatian, tapi lain pula yang netizen nampak

Perkongsian semula oleh akaun atas nama Hannahdelishas_loverss yang turut memuji sikap suami Hannah Delisha mencetuskan ruangan komen turut ditinggalkan bermacam-macam respon positif warganet kepada pasangan sama cantik, sama padan tersebut.

TONTON :

BACA:

Isu subsidi petrol sedang hangat diperdebat, harga minyak naik dalam masa terdekat?

Iman Troye dah pandai tayang wajah teman lelaki?

CATEGORIES