Wanita maut minum racun di kubur ayah kerana dipaksa gugur kandungan

Wanita maut minum racun di kubur ayah kerana dipaksa gugur kandungan

Seorang mahasiswa berusia 23 tahun ditemui meninggal dunia bersebelahan makam bapanya selepas meminum racun.

Wanita maut minum racun di kubur ayah kerana dipaksa gugur kandungan

Teguk racun di kubur ayah

Menurut penjaga kubur, ketika kejadian mangsa dilihat sedang meneguk botol seperti teh, namun bau cecair itu agak tidak menyenangkan.

“Mangsa kebelakangan ini sering berdiam diri di kubur ayahnya, bahkan kerap tertidur di sana.”
“Sebelum ini dia pun nak bunuh diri, tapi hasratnya diketahui ibu dan adik beradiknya. Tapi, dia cari peluang lagi untuk berbuat demikian dan akhirnya selepas kawasan kubur sunyi dia meneguk racun itu sewaktu ibunya tiada.”

Tertekan lepas disahkan hamil

Memetik laporan Bogor Daily, mangsa yang dikenali sebagai Novia Widyasari Rahayu mengalami tekanan selepas disahkan mengandung akibat diperkosa lelaki yang juga merupakan seorang angota beruniform dan diminta menggugurkan kandungannya.

“Mangsa telah dibawa ke sebuah penginapan oleh kekasihnya dan telah dipaksa makan ubat sehingga dia tertidur… selepas 4 bulan kejadian, Novia disahkan hamil.”

Belum sedia kahwin, lelaki minta gugur kandungan

Walaubagaimanapun, berita kehamilan itu telahpun dimaklumkan oleh keluarga pihak lelaki, namun pihaknya enggan mereka berkahwin hanya kerana anak lelakinya belum bersedia dan meminta agar kandungan digugurkan.

@rrrnnnnnaaaBalas @jahelim95 TUH MAS GANTENGNYA, BANTU VIRALIN GAES BIAR DAPAT KEADILAN🙏 #savenoviawidyasari #fyp #foryou #foryoupage♬ abcdefu – GAYLE

Nota akhir mangsa

@rrrnnnnnaaakok ada manusia setega itu #savenoviawidyasari #fyp #foryou #foryoupage♬ suara asli – RISQI

BACA JUGA :

CATEGORIES