Usaha Jep tak nak sentuh dengan Siti Saleha di live TV jadi perhatian

Usaha Jep tak nak sentuh dengan Siti Saleha di live TV jadi perhatian

Usaha Jep tak nak sentuh dengan Siti Saleha di live TV jadi perhatian. ‘Sepahtu Reunion Live 2022’ pada episod 14 malam tadi membawakan Siti Saleha sebagai pelakon jemputan. Ringkasnya dalam sketsa kali ini, Jep dan Rahim merupakan watak adik beradik yang terdesak mencari duit untuk menampung kos rawatan ayah mereka.

Setelah kegiatan meragut yang dibuat gagal mendatangkan hasil, mereka berdua mula beralih kepada perancangan lebih serius iaitu kidnap bagi mendapatkan wang tebusan.

Untuk menjayakan plan berkenaan, lelaki-lelaki berkenaan menunggu sasarannya di sebuah taman rekreasi.

Ketika itulah watak Siti Saleha (Bella) yang merupakan anak businessman kaya muncul tanpa mengetahui niat jahat 2 beradik berkenaan.

Usaha Jep tak nak sentuh dengan Siti Saleha di live TV jadi perhatian

Kenapa kau tak pegang dia masa bawa keluar tadi? Kita memang jahat tapi batas kena jaga

Namun lucunya pada babak ini, Jep dilihat seboleh-bolehnya mengelak terjadinya sebarang persentuhan dengan aktres berkenaan. Setelah menyerkup kepala Siti Salehah dengan karung hitam, dia segera menyuruh wanita tersebut berjalan sendiri ke depan dengan penuh selamba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zon Lawak (@zonlawak)

Kedengaran tawa penonton memecah suasana studio, tambahan lagi apabila melihat Bella struggle melangkah dengan mata tertutup.

BACA:

Soo Wincci akui takut ke masjid, tapi sekarang..

Alieff Irfan jadi bapa di hari merdeka, namakan anak kembarnya..

CATEGORIES