“Sepupu kurang ajar! Dia tahu mak dia kudung takde tangan, dia boleh campak je nasi bungkus kat mak dia”

Salam semua. Actually, ini bukan lah confession, cuma aku just nak cerita sikit apa yang jadi di sekeliling aku, yang aku rasakan kita semua patut jadikan iktibar.

Ada some part of the story disampaikan kepada aku, some part lagi aku yang saksikan sendiri.

Aku sangat jarang nak ambik tahu hal – hal yang berlaku dalam kehidupan saud4ra mara aku.

Baca Artikel Penuh