Remaja dakwa diperkosa ‘makhluk halus’ hingga hamil

Penyanyi

Seorang remaja perempuan di Kabupaten Madiun, Jawa Timur mendakwa ‘dirogol’ makhluk halus hingga melahirkan seorang bayi, lapor Suara.com, semalam.

Menurut polis, keluarga itu membuat laporan bahawa bayi yang baru dilahirkan remaja berkenaan tidak mempunyai bapa dan mendakwa dia telah dibuntingkan oleh makhluk halus.

Bagaimanapun, pihak polis mengesyaki ia adalah sekadar satu percubaan menutupi kes sumbang mahram yang berlaku dalam keluarga tersebut.

Remaja dakwa diperkosa 'makhluk halus' hingga hamil

Pihak polis menolak kenyataan remaja itu dan mengambil sampel DNA bayi, bapa tiri dan bapa kandung remaja bagi mengenal pasti ayah sebenar anaknya.

“Ketika siasatan dijalankan, nenek mangsa memberitahu cucunya hamil kerana ‘dirogol’ makhluk halus di pinggir kampung ketika bermain di situ.

“Namun begitu, polis dapat mengesan beberapa fakta kurang tepat dalam keterangan keluarga ini. Kami juga telah mengambil tiga sampel asid deoksiribonukleik (DNA) iaitu bayi, bapa tiri dan bapa kandung remaja tersebut,” jelas Ketua Siasatan Jenayah Madiun, Asisten Komisioner Ryan Wira Raja Pratama.

Berita Penuh : https://www.kosmo.com.my/2021/09/29/lahirkan-bayi-tanpa-bapa-remaja-dakwa-dibuntingkan-makhluk-halus/

BACA JUGA : Lelaki 53 tahun dirakam peluk,gesel kemaluan pada 3 kanak-kanak perempuan di tangga flat

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)