Laa ingatkan Zara Zya dah kahwin, rupa-rupanya ini sebenarnya yang jadi

Laa ingatkan Zara Zya dah kahwin, rupa-rupanya ini sebenarnya yang jadi

.Gimik seperti sedang melangsungkan pertunangan dan seolah-olah menerima sebentuk cincin nampaknya menjadi apabila ramai yang menyangkakan bahawa pelakon terkanal, Zara Zya bakal mendirikan rumah tangga.

Macam dah bertunang

Laa ingatkan Zara Zya dah kahwin, rupa-rupanya ini sebenarnya yang jadi

Bermula dengan tularnya satu gambar dia menerima sebentuk cincin dan juga video memperlihatkan kotak-kotak hantaran, ramai yang berasa tertipu apabila Zara berkongsi hantaran terbaru di Instagram.

 

Iklan nak keluarkan produk rupanya


Sebenarnya, momen seolah-olah bertunang itu adalah salah satu babak dalam iklan mempromosikan produk keluarannya yang diletakkan di dalam kotak hantaran.

Ternyata pelbagai khabar angin mengatakan yang pelakon itu bertunang tidak benar dan kebanyakkan peminatnya berasa di ‘prank’ olehnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZaraPrihatin (@zarazya)


“Kita semua kena scam!”
Walau bagaimanapun, kebanyakkan mereka tidak mengambil hati dengan cara marketing yang dibuat Zara Zya dan masing-masing hanya tertawa dengan apa yang sudah berlaku.

Ada juga yang sudah dapat mengagak dari awal bahawa video yang dikongsikan pelakon drama Monalisa itu sekadar konten melihat daripada individu yang menyarungkan cincin serta kualiti video.

BACA:

Tahukah anda? Pramugari dan pilot ni tidur kat mana kalau travel jauh? Ini port tersembunyi dalam ‘flight’ yang semua nak tahu

“Mak lari dari ayah dan sembunyi kat rumah nenek, aku tak lupa apa yang jadi masa umur 6 tahun, ini rupanya ayah buat pada mak