Ismail Leon tanya mana bapanya, netizen terkejut dengar jawapan Rihana Oksana

Ismail Leon tanya mana bapanya, netizen terkejut dengar jawapan Rihana Oksana. Sempena Hari Bapa, bekas ratu cantik Rusia iaitu Rihana Oksana Petra memberitahu dia menerima soalan yang paling tidak terduga daripada anaknya iaitu Ismail Leon. Menurut Rihana, semuanya bermula apabila sekolah anaknya mengadakan sambutan Hari Bapa.

Mana bapa?

Ujar Rihana, seluruh masyarakat di United Kingdom menyambut Hari Bapa semalam. Berikutan daripada itu, Leon dan kanak-kanak lain diminta untuk menyediakan hadiah buat bapa mereka. Memandangkan Rihana menggalas tanggungjawab sebagai ibu dan bapa kepada Leon, dia turut menerima hadiah tersebut.

Selain menerima hadiah, Rihana turut menerima soalan yang paling sukar untuk dijawab. Jelas Rihana, Leon mula bertanya dimanakah bapanya selama ini. Sebagai ibu tunggal, Rihana merasakan soalan tersebut sangat sukar untuk dijawab.

Saya cuba lari untuk menjawab soalan tersebut. Saya cuba berfikir nak bagi jawapan yang seimbang kepada Leon. Ini kerana, dia seorang sahaja kanak-kanak yang tidak mempunyai bapa di sekolah tersebut.

Ismail Leon tanya mana bapanya, netizen terkejut dengar jawapan Rihana Oksana

Baca Artikel Penuh