‘Dalam dan luar lakonan menyondol’ – Netizen perli lakonan telemovie Ira Kazar

‘Dalam dan luar lakonan menyondol’ – Netizen perli lakonan telemovie Ira Kazar

‘Dalam dan luar lakonan menyondol’ – Netizen perli lakonan telemovie Ira Kazar. Isteri kedua pengarah Syamsul Yusof sehingga kini dilihat masih berdiam diri dan tidak terlalu menonjolkan diri atau memberikan apa-apa kenyataan berhubung kemelut di antara mereka serta Puteri Sarah Liyana.

Namun, ada sahaja cerita-cerita yang tular membabitkan Ira Kazar seperti beberapa Instagram story sebelum ini yang menunjukkan seolah-olah dia santai dan situasi ini tidak memberi kesan kepadanya.

Ira Kazar Relaks Makan Burger & Aiskrim, Netizen Kata – “Berlagak Tenang Je Tu, Dalam Hati Kucar Kacir”

Terbaru, tular rakaman di TikTok mempamerkan anak Kazar Saisi itu dalam satu telemovie yang pernah dilakonkan Ira bersama beberapa pelakon lain.

'Dalam dan luar lakonan menyondol' - Netizen perli lakonan telemovie Ira Kazar

Ira atau nama sebenarnya Faghirah Fatini binti Kazaruddin itu hanya memegang watak sampingan sebagai salah seorang rakan watak utama yang dilakonkan Ain Edruce.

Difahamkan, Kazar juga turut sama berlakon dalam telemovie itu. Bagaimanapun, bukan lakonannya yang menjadi perhatian sebaliknya gaya penampilan Ira yang dibualkan oleh netizen di ruangan komen dan turut mempersoal ‘taste’ Syamsul Yusof.

@w.amanina #irakazar ♬ bunyi asal – PAKAR BAKAR LEMAK

Bukan itu sahaja, ramai yang turut menyindir Ira kerana watak yang dibawa di dalam telemovie bertajuk Perang Dingin itu didakwa sama seperti yang berlaku dalam dunia realitinya.

BACA:

Ngeri..pengunjung tergantung terbalik 10 minit selepas roller coster rosak

Kesian budak ni kena tengking dengan Mas Idayu – “juri je pun..tak yah la nak jerit”

CATEGORIES