“Baru sebulan kahwin aku terus terang dengan suami aku menyesal kahwin dengan dia, aku minta diceraikan tapi sekarang ni permintaan tu buat aku menyesal”

Aku selalu tengok post kawan aku dekat fb and whatsapp. Dia selalu pergi jalan-jalan dengan suami dia, suami dia rajin tolong itu tolong ini.

Suami dia pandai masak. Suami dia ada kerja yang bagus dan sebagainya. Suami aku kerja kilang biasa – biasa je..

Assalamualaikum nama aku Cik B. Aku dah 4 tahun berkahwin dan masih belum dikurniakan baby. Aku menulis hari ni sebab beberapa hari ni newfeeds fb asik keluar pasal influencer surpr1se isteri dengan hadiah tak kalah mewahnya.

Baca Artikel Penuh