“Aku tak puas hati bila adik ipar hide status whatsapp dari aku, bila aku luah pada suami, tersentap aku dengan jawapan dia!”

Assalamualaikum.. Sebelum ni saya dah pernah share pasal saya dalam ni.. Hari ni nak share lagi sebab dah tak tahan sangat.

Sebelum tu harap semua baca dan fahami dengan mata hati..

Punca semua ini sebab saya bukan menantu pilihan ibu mertua dengan family2 mereka dan saya juga suri rumah..

"Aku tak puas hati bila adik ipar hide status whatsapp dari aku, bila aku luah pada suami, tersentap aku dengan jawapan dia!"

Bertahun saya hadam benda2 macam ni sampai kadang2 rasa stress macam nak lari dari rumah.

Mak mertua kerja minta duit dari suami untuk beli itu beli ini kadang benda bukan keperluan pun dibeli boleh dikata membazir.. Suami pula jenis ya ya boleh bagi..

Baca Artikel Penuh