Zizie Izette tayang badan lepas work out sekali lain pula netizen perasan dengan isteri Bung Moktar

Zizie Izette tayang badan lepas work out sekali lain pula netizen perasan dengan isteri Bung Moktar.

Pelakon, Datin Seri Zizie Izette memaklumkan bahawa dia kini lebih yakin dengan diri sendiri selepas berjaya mencapai bentuk badan yang diidamkan.

Zizie atau nama penuhnya Zizie Izette binti Abdul Samad berkata dia berpuas hati dengan hasil senaman atau ‘workout’ bersama jurulatih peribadinya.

Zizie Izette tayang badan lepas work out sekali lain pula netizen perasan dengan isteri Bung Moktar

Bukan itu sahaja, pelakon berusia 44 tahun itu mengucapkan terima kasih kepada jurulatih peribadinya, Gigi Couzin yang banyak memberi tunjuk ajar sehingga mendapat bentuk badan ideal.

Penghargaan kepada jurulatih peribadi saya sebab membawa saya ke tahap ini! Kamu telah membawa saya ke peringkat seterusnya.

Menerusi hantaran yang dimuat naik di laman Instagram, Zizie dilihat menggayakan pakaian senaman sambil menunjukkan hasil bentuk badannya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zizie Izette (@zizieizette)

Bukan sahaja dalam bentuk fizikal lebih baik, tetapi saya juga berasa lebih yakin tentang diri saya sendiri. Terima kasih atas bimbingan ke arah matlamat saya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata rakan artis telah memuji bentuk badan isteri kepada Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Seri Bung Moktar Radin itu.

Malah, ramai juga pengikut yang mengagumi bentuk badannya yang ‘fit’ dan ‘hot’ walaupun sudah menjadi ibu kepada tiga orang cahaya mata.

Bagaimanapun, ada juga netizen yang mengecam Zizie kerana menayang bentuk tubuh badannya kepada umum, tidak kurang juga yang meluahkan rasa ‘geli’ melihatnya.

BACA:

Annuar Musa tak payah sembanglah, kempen anak sendiri dulu sebelum ajak orang lain masuk Pas

“Suami aku cakap perempuan tu akan jadi pembantu rumah je, sekali terkantoi, rupanya ini mereka buat masa aku tengah pantang!”