Wanita kena kecam rakam ‘maid’ cuci tandas

Wanita kena kecam rakam maid cuci tandas

Wanita kena kecam rakam ‘maid’ cuci tandas sambil cuci tandas. Seperti ramai sedia maklum, terdapat keluarga yang memilih untuk mendapatkan khidmat pembantu rumah atau maid dalam memudahkan kehidupan seharian dalam menjaga kebersihan rumah. Dalam pada itu, sifat ihsan terhadap pembantu rumah masih lagi perlu diamalkan.

Terbaharu, tular sebuah perkongsian di Instagram melibatkan seorang founder kosmetik yang dengan selamba merakam pembantu rumahnya yang sedang mencuci bilik air sambil terpaksa mendudukung anak majikannya.

Difahamkan perkongsian dibuat sekadar untuk memaparkan kepada orang ramai di mana anaknya sangat rapat dengan pembantu rumah beliau sehingga tidak mahu berenggang.

Wanita kena kecam rakam'maid' cuci tandas

Dalam pada itu, para netizen seolah berasa simpati terhadap pembantu rumah tersebut yang dilihat seolah struggle dalam membersihkan bilik air sambil memegang anak pada masa yang sama.

Selain itu, terdapat juga netizen yang memaklumkan situasi yang dipaparkan sangat merbahaya berikutan lantai bilik air yang licin sekaligus bakal mengundang kecederaan kepada anak kecil tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aifa Azlan (@aifaazlan92)

BACA:

Reaksi anjing kesayangan Ratu Elizabeth II bila tahu tuannya dah tiada jadi tular

Wanita kahwin dengan bekas abang ipar, netizen syak sesuatu lepas tengok gambar lama

CATEGORIES