Wanita dari Perak automatik jutawan, menang ‘jackpot’ RM21 Juta

Wanita dari Perak automatik jutawan, menang ‘jackpot’ RM21 Juta

Wanita dari Perak automatik jutawan, menang ‘jackpot’ RM21 Juta. Seorang suri rumah berusia 50 tahun dari Perak melakar kejayaan selepas meraih RM20.75 juta Toto 4D Jackpot 1 pada 14 Dis apabila “menerima” nombor kemenangan daripada dewa.

Ketika mengutip kemenangannya di ibu pejabat STM Lottery Sdn Bhd di Kuala Lumpur, mereka bertuah

punter mendedahkan bahawa dia “diberikan” pasangan nombor kemenangannya – “9506 & 1406” daripada dewa tempatan yang dikenali sebagai “Datuk Kong”.

“Sebagai seorang yang beriman, saya sentiasa memanjatkan doa kepada Datuk Kong di maqam-Nya setiap kali saya pulang ke kampung halaman.

“Kadangkala, saya akan mendoakan rezeki dan saya sangat diberkati kerana Datuk Kong telah menganugerahkan saya sepasang nombor kemenangan,” kata suri rumah yang gembira itu.

Wanita dari Perak automatik jutawan, menang 'jackpot' RM21 Juta

Pemain bertuah itu menambah bahawa apabila dia melihat nombor kemenangan muncul di papan keputusan Sports Toto, dia sangat teruja sehingga dia tidak boleh tidur.

Suri rumah itu berkata dia akan kembali ke kuil dan berterima kasih kepada dewa kerana memberikan nombor kemenangan dan kekayaan baru.

Dia membeli tiket Sistem 4 yang memenanginya RM20,752,714.20 dan RM672 sebagai bonus System Play.

“Saya mahu menggunakan wang kemenangan itu untuk membayar hutang keluarga dahulu dan kemudian memikirkan cara membelanjakan wang itu,” katanya.

BACA:

Nabila Huda luah sesuatu pasal suaminya selepas 7 tahun kahwin, “ramai doakan..”

Tragis..sekumpulan konvoi superbike kemalangan di highway Karak

‘Jarang mandi’ – Rupanya ini rahsia kecantikan pelakon cantik ini

CATEGORIES