[Video] Hantu tolak anaknya main gelongsor, ibu terkejut lihat rakaman video

Hantu tolak anaknya main gelongsor, ibu terkejut lihat rakaman video,Seorang ibu terkejut apabila terlihat kelibat satu wajah entiti dipercayai hantu sedang menolak anaknya yang leka bermain permainan gelongsor di sebuah taman permainan, lapor akhbar The Sun semalam.

Hernandez Blankhaa pada awalnya tidak menyedari kehadiran entiti tersebut, namun selepas dia menonton semula klip video yang dirakam, wanita itu menyedari terdapat satu wajah menyeramkan sedang menolak anaknya dari bahagian atas gelongsor.

“Kejadian ini berlaku kepada anak perempuan saya empat hari lepas. Saya memberitahu beberapa orang bahawa saya amat terkejut dan bertanya kepada mereka mengenai kelibat wajah yang muncul itu.

“Saya tidak tahu mengapa ia berlaku. Setiap kali saya menonton video itu, ia membuatkan saya berasa seram.

hantu

“Saya sekadar ingin berkongsi mengenai cerita paranormal ini dengan anda semua. Seseorang sila beritahu saya satu hipotesis mengenai kejadian ini kerana saya masih dalam keadaan terkejut,” tulis wanita itu dalam satu hantaran di Facebook.

Video kejadian yang berlaku pada bulan lepas itu menjadi tular dengan ramai pengguna media sosial meluahkan rasa seram mereka melihat video itu.

“Memang dapat dilihat dengan jelas wajah hantu di situ,” kata seorang pengguna.

“Ia hanya seorang kanak-kanak hodoh yang bermain dengan mereka,” komen seorang pengguna yang tidak mempercayainya.

Berita Penuh : https://www.kosmo.com.my/2021/08/24/lembaga-didakwa-hantu-tolak-kanak-kanak-main-gelongsor/

BACA: Tanggalkan topi kepartian seketika, perlukah kita 70 Menteri dan Timb masa ini?