[Video] Gelagat lelaki cina takut nak tinted van jenazah cuit hati netizen

Gelagat

[Video] Gelagat lelaki cina takut nak tinted van jenazah cuit hati netizen.Di musim pandemik ini, angka jangkitan dilihat tidak menunjukkan penurunan yang konsisten serta jumlah kematian yang semakin meningkat.

Namun, terdapat segelintir premis yang terpaksa ditutup serta tidak dibenarkan beroperasi melainkan semua pekerja sudah mendapatkan suntikan vaksin.

Selain itu, perkhidmatan bengkel kenderaan, penyelenggaraan dan alat ganti turut tersenarai sebagai aktiviti yang dibenarkan beroperasi.

Perkara itu memudahkan masyarakat lebih-lebih lagi pemandu kenderaan yang bekerja dalam pengurusan jenazah yang dilihat banyak digunakan buat masa sekarang.

Gelagat

Lelaki takut nak ‘tinted’ van jenazah

.

Baru-baru ini, tular sebuah video memaparkan reaksi lucu daripada seorang pemilik premis pemasangan cermin gelap yang enggan memasang tinted pada van jenazah,

Video berdurasi 45 saat yang dikongsikan oleh seorang pengguna Facebook bernama Muhammad Hafiz Zarinn menunjukkan reaksi seorang premis yang seakan-akan cuak melihat van jenazah tersebut.

Menerusi hantaran itu, lelaki berbangsa cina itu turut berasa takut selepas melihat pelekat pada kenderaan berkenaan yang berkata tentang kehidupan manusia.

Kenapa ada ‘Setiap yang bernyawa pasti akan merasa mati?’ Haiya.. tak bolehlah aku takutlah. Jangan rakam lah.

Turut kelihatan sebuah keranda di dalam kenderaan tersebut yang membuatkan pemilik premis itu semakin ketakutan sambil berleter sehingga mencetuskan gelak tawa si perakam.

Selain itu, si perakam turut berjenaka akan meninggalkan kenderaan tersebut dan akan mengambilnya kembali pada esok hari.

Perbuatan itu semakin menambahkan perasan cuak pemilik premis itu dan tetap tidak mahu memasang cermin gelap pada kenderaan tersebut.

Meninjau pada ruangan komen, rata-rata netizen memberikan pelbagai reaksi tentang video berkenaan selain turut terhibur dengan telatah pemilik premis tersebut.

Berita Penuh : https://ohmedia.my/ohtidak/video-lelaki-cuak-tinted-van-jenazah-buat-netizen-geli-hati/

BACA: Bekas tahanan Guantanamo kini bergelar Menteri

Artikel ini disiarkan pada 29/08/2021

COMMENTS

Wordpress (0)