Tular video itik main sorok-sorok dengan harimau, tonton siapa yang menang

Tular video itik main sorok-sorok dengan harimau, tonton siapa yang menang. Media sosial ialah platform di mana kita dapat melihat banyak video lucu yang membuat kita ketawa.

Satu video lucu tentang seekor itik yang sedang viral iaitu bermain dengan singa di dalam air atau kita juga boleh mengatakan bahawa itik sedang bermain sorok-sorok dengan harimau dalam air.

Tular video itik main sorok sorok dengan harimau tonton siapa yang menang

Melihat video ini, pengguna internet memuji keberanian itik itu kerana buat pertama kalinya dilihat seekor burung kecil sedang bermain-main dengan harimau.

Dalam video ini, dapat dilihat seekor harimau sedang berdiri di tebing kolam dan melompat ke dalam air selepas melihat seekor itik menangkapnya.

Sebaik sahaja Harimau menghampiri Itik untuk menangkapnya, Itik itu berenang di dalam air dan keluar dari tempat lain.

Tular video itik main sorok sorok dengan harimau tonton siapa yang menang

Ia berlaku 3-4 kali Harimau cuba menangkap Itik dan melihat Itik kelihatan seperti sedang bermain sorok-sorok dengan harimau tersebut.

Selepas banyak percubaan, Harimau gagal menangkap itik itu dan terpaksa kembali dengan kecewa. Pengguna Internet memberikan reaksi berbeza selepas menonton video ini. Sesetengah pengguna memuji keberanian Itik.

Berita Lain:

Hanya sebab asal Kelantan, lamaran lelaki ini ditolak keluarga selepas bercinta 6 tahun

Dividen KWSP cecah 6%, dah wajar untuk kerajaan benar keluar RM10K

Langgar SOP bukan jenayah, Menteri tak perlu letak jawatan – Ismail Sabri

CATEGORIES