Tuan pergi kerja, Oyen tolong terima parcel buat netizen teruja

Tuan pergi kerja, Oyen tolong terima parcel buat netizen teruja

Tuan pergi kerja, Oyen tolong terima parcel buat netizen teruja. Pasti di sini ramai yang gemar membeli barang secara online, betul tak?

Barang yang dibeli pula akan dihantar dalam beberapa hari ke alamat yang telah diberikan.

Baru-baru ini, tular satu video di TikTok yang memaparkan aksi seekor kucing menerima parcel tuannya telah mendapat perhatian ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@_asrulj oyen ambik parcel ☺️☺️ #abcxyz #sabahancrew_fams #rwyfb #foryourpage #foryou #fypシ #fyp ♬ Begini Batem Remix – BeginiBatem🦑

Tuan pergi kerja, Oyen tolong terima parcel buat netizen teruja

Tuan tak ada dekat rumah, kucing yang tolong terima parcel

Menerusi video yang dimuat naik oleh @_asrulj di TikTok, kelihatan rakaman menunjukkan bahagian depan rumah.

Namun, apa yang menarik perhatian ramai adalah apabila terdapat seekor kucing di sebalik tingkap rumah tersebut. Disebabkan tiada siapa yang boleh menerima parcel, maka si Oyen tolong ambilkan parcel itu.

“Entah-entah parcel dia, dia beli makanan dia” – Netizen

Susulan tularnya video tersebut yang kini meraih sehingga 122.9K views, 11.8K likes dan 192 comments di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagat kucing tersebut.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

” oyen ni ada jual kat Shopee tak. nak cri satu lah buat terima parsel kt rumah. “

” Awak silap..memang diala Tuan Rumah. yang lagi sorang tu bibik je.. “

” Comey je tgn dia terkuil kuil amek parcel “

” oyen always another level “

” boleh claim extra wetpud nanti dengan bibik “

BACA:

Gadis ‘serius’ rakam pemain JDT jadi bahan ketawa, tak sedar masuk live TV!

Unik! Lelaki ni boleh bau dan rasa perkataan

Saya bosan hidup terlalu kaya macam ni – Raffi Ahmad

CATEGORIES