Terkejut tengok reaksi Harry Khalifah selepas Chombi dan Amirul buat benda ni

Terkejut tengok reaksi Harry Khalifah selepas Chombi dan Amirul buat benda ni

Terkejut tengok reaksi Harry Khalifah selepas Chombi dan Amirul buat benda ni. Semakin meningkat naik selepas single terbaru lagunya ‘Sayunk I Love You’ diterima ramai, nama penyanyi Chombi yang merupakan anak kepada Harry Khalifah semakin dikenali ramai.

Terbaharu, tular sebuah perkongsian yang dimuat naik oleh pempengaruh Amirul yang menggunakan akaun @insecuremirul di laman TikTok mendapat perhatian ramai.

Menerusi hantaran tersebut, Amirul sedang bercakap dengan Chombi di hujung pentas manakala Harry atau lebih dikenali sebagai Apak sedang bercakap dengan penonton di hadapan.

Walaubagaimanapun, ketika Amirul dan Chombi sedang bercakap, Apak secara tiba-tiba menghentikan perbualan mereka dan ‘memarahi’ Amirul yang sedang bercakap dengan Chombi.

“Jangan cakap dengan anak aku, aku sepak kau jap lagi! Bapa tengah cakap, dia borak kat belakang,” seloroh Apak.

Terkejut tengok reaksi Harry Khalifah selepas Chombi dan Amirul buat benda ni

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur melihat Amirul yang dimarahi Apak.

“Mirul.. Mirul cuak tak?

“Hahaha nak kawan dengan Chombi ibarat berani main dengan api.

“Nasib tak kena sepak ye hahaha.

“Kan dah kena marah dengan Apak hahaha.

“Garang Apak kau dik hehehe cuak Mirul kat belakang tu hahaha.

“Awak jangan main dengan anak pendekar tu Mirul, sekali dia lempang tiga bulan MC,” kata netizen.

@insecuremirul Kene setepek dengan @Apak 🇲🇾 , hmm @Sayunk ajak kita borak , last last kita yg kena , xpelah asalkan dpt borak dngn anak dia HAHAHA , apak mmng sporting #viral #fyp #4remirul #foryou #foryoupage #chombi #viralvideo #melaka ♬ Sayunk I Love You – Chombi

BACA:

Aksi lelaki acu senapang dekat bakal mentua jadi kecoh, “nak bagi kahwin ke tak?”

Wanita ada 31 jari tangan berkurung dalam rumah, kena gelar ahli sihir oleh jiran

Anak Hattan kena scam oleh ejen cari kerja online

CATEGORIES