Siti Bainun kena ‘troll’ lagi, kalini menang anugerah pula, berdekah tengok..

Siti Bainun kena ‘troll’ lagi, kalini menang anugerah pula, berdekah tengok..Nama pengasas Rumah Bonda, Siti Bainun Ahd Razali kini hangat diperkatakan oleh warganet yang rata-ratanya berang apabila wanita itu dipercayai menjadi suspek utama dalam kes penderaan dan penyaniayaan seorang remaja sindrom down, Bella.

Saban hari, ada sahaja benda yang ‘digali’ semula oleh warganet mengenai kisah-kisah lama Siti Bainun, termasuklah dikatakan pernah menjalinkan percintaan bersama salah seorang anak pemimpin politik terkemuka tanah air.

Tidak kurang juga, terdapat warganet yang ‘membahan’ fizikal wanita tersebut dalam beberapa perkara sehingga terkena tempias kepada mereka yang memiliki persamaan bentuk fizikal seperti dirinya.

Bahan jenaka baru netizen
Terbaharu, tular di laman TikTok apabila seorang pengguna memuat naik sebuah video Anugerah Skrin dan dikaitkan dengan Siti Bainun.

Tercalon dalam Anugerah Skrin
Menerusi perkongsian video tersebut, dilihat dua aktor kacak tanah air, Zul Ariffin dan Farid Kamil sedang berada di atas pentas bagi mengumumkan pemenang bagi kategori Pelakon Wanita Terbaik Filem Anugerah Skrin.

Dalam video tersebut, jelas sekali wanita tersebut dikatakan tercalon dalam kategori tersebut.

@arekramforlan62 MANTAP ARRRRR SITI BAINUN OOOOOOOOO #malaysia #fyp #justiceforbella #sitibainun #abph #perlakonterbaik #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound – arekramforlan62

Siti Bainun, pemenang Pelakon Wanita Terbaik Filem
Bukan sahaja tercalon, malah Orang Kena Tuduh (OKT) itu memenangi anugerah Pelakon Wanita Terbaik Filem

“Pelakon Wanita Terbaik Filem jatuh kepada Siti Bainun”ujar suara latar dalam video tersebut.

Maya Karim pun kalah tau!
Apa yang menariknya, wanita tersebut dikatakan berjaya mengalahkan aktres cantik, Maya Karim yang turut tercalon bagi kategori itu.

Dan, menjengah ke ruangan komen, terdapat warganet terkejut apabila wanita itu berjaya menumpaskan pelakon wanita tersebut.
TONTOn :

BACA:

Ikuti 5 langkah mudah ini cara tukar duit raya di mesin ATM

Cara tuntut wang guna Egumis, tak sangka banyak duit dalam bank!

CATEGORIES