“Setelah didesak, akhirnya suami beritahu apa salah aku sampai dia curang dengan bekas kekasih sampai hamil buat aku tersentak”

Saya dapat tahu suami curang dengan bekas kekasih hingga terIanjur. Saya melutut merayu dengan suami bagitahu apa salah dan silap saya.

Bertalu-talu saya desak akhirnya dia beri jawapan yang buat saya tersentak.

Saya terus sambut tangan suami ciuum, mintak maaf dan mintak suami untuk menceraikan saya talak 3 lagi bagus saya terima.

"Setelah didesak, akhirnya suami beritahu apa salah aku sampai dia curang dengan bekas kekasih sampai hamil buat aku tersentak"

Tolong hidekan profile saya. Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca, saya nak luah kan isi hati saya dekat di sini kerana tiada yang mengenali saya. Saya dah berkahwin hampir 7 tahun dan sekarang saya sedang mengandung anak ke lima, inshaaAllah saya hanya tunggu masa nak bersalin.

Hari ni saya bergaduh besar dengan suami, dia kant0i curang dengan saya. Suami balik je dari kerja tadi terus mandi dan kebetulan HP suami cas tepi TV saya pun ambik peluang untuk cek. HP suami berpasword saya cuba pecahkan pasword suami dan kebetulan betul.

Baca Artikel Penuh