Semua tetamu majlis kenduri kahwin tiba-tiba ‘khayal’ rupanya pengantin perempuan letak ganja dalam makanan

Semua tetamu majlis kenduri kahwin tiba-tiba ‘khayal’ rupanya pengantin perempuan letak ganja dalam makanan

Seorang pengantin perempuan di Florida dan pembekal kateringnya ditangkap susulan jenaka yang menyaksikan mereka mencampurkan ganja dalam makanan

Tetamu semasa majlis perkahwinan pada Februari lalu, lapor media tempatan kelmarin.

Seorang pengantin perempuan di Florida dan pembekal kateringnya ditangkap susulan jenaka yang menyaksikan mereka mencampurkan ganja dalam makanan tetamu semasa majlis perkahwinan pada Februari lalu, lapor media tempatan kelmarin. ADVERTISEMENT Ads by Menurut dokumen mahkamah, pihak berkuasa tiba di majlis perkahwinan Andrew Svoboda dan Danya Svoboda selepas sebilangan tetamu menghubungi perkhidmatan kecemasan selepas berasa tidak sihat. Bapa saudara pengantin lelaki, Douglas Postma memberitahu pekerja kecemasan bahawa jantungnya berdegup kencang dan dia mula khayal selepas makan salad Caesar, pasta serta roti. Keterangan itu serupa dengan keterangan tetamu lain pada majlis perkahwinan itu yang diadakan di bandar Longwood, utara Orlando. Isteri Douglas pula terpaksa dimasukkan ke hospital di mana THC iaitu bahan psikoaktif ganja ditemui dalam darahnya. Rakan pengantin wanita, Miranda Cady berkata, jantungnya terasa seperti akan berhenti selepas memakan roti bersama minyak zaitun Dia bertanya kepada pembekal perkhidmatan katering, Joycelin Montrinice Bryant sekiranya dia meletakkan ganja di dalam makanan. Joycelin mengaku berbuat demikian. Pengantin perempuan juga mengesahkan bahawa makanan itu dicemari ganja dan teruja tentang jenakanya, demikian menurut keterangan Miranda kepada pihak berkuasa. Danya dan Joycelin didakwa melanggar undang-undang negeri yang melarang mencemarkan makanan dan kesalahan ganja serta cuai. Kedua-dua mereka membayar ikat jamin dan akan dibicarakan pada Jun ini, lapor stesen penyiaran CNN.

Menurut dokumen mahkamah, pihak berkuasa tiba di majlis perkahwinan Andrew Svoboda dan Danya Svoboda selepas sebilangan tetamu menghubungi perkhidmatan kecemasan selepas berasa tidak sihat.

Bapa saudara pengantin lelaki, Douglas Postma memberitahu pekerja kecemasan bahawa jantungnya berdegup kencang dan dia mula khayal selepas makan salad Caesar, pasta serta roti.

Keterangan itu serupa dengan keterangan tetamu lain pada majlis perkahwinan itu yang diadakan di bandar Longwood, utara Orlando.

Isteri Douglas pula terpaksa dimasukkan ke hospital di mana THC iaitu bahan psikoaktif ganja ditemui dalam darahnya.

Rakan pengantin wanita, Miranda Cady berkata, jantungnya terasa seperti akan berhenti selepas memakan roti bersama minyak zaitun

BACA: Tak sangka! Rupanya batu permata yang ada pada mahkota Queen Elizabeth dicuri dari India!

Dia bertanya kepada pembekal perkhidmatan katering, Joycelin Montrinice Bryant sekiranya dia meletakkan ganja di dalam makanan.

Joycelin mengaku berbuat demikian.

Pengantin perempuan juga mengesahkan bahawa makanan itu dicemari ganja dan teruja tentang jenakanya, demikian menurut keterangan Miranda kepada pihak berkuasa.

Danya dan Joycelin didakwa melanggar undang-undang negeri yang melarang mencemarkan makanan dan kesalahan ganja serta cuai.

Kedua-dua mereka membayar ikat jamin dan akan dibicarakan pada Jun ini, lapor stesen penyiaran CNN.

BACA:

“Suami ajak tinggal di rumah mak angkat, adik angkat suami memang cantik, tak sangka masuk bilik mereka ini yang aku nampak!”