“Semua melayu je!” – Meet n Greet dengan porn star di KL jadi tular

“Semua melayu je!” – Meet n Greet dengan porn star di KL jadi tular

“Semua melayu je!” – Meet n Greet dengan porn star di KL jadi tular. Sekitar minggu lalu, tular di Twitter senarai nama pemenang peraduan yang berpeluang untuk ke sesi Meet & Greet seorang ‘pelakon dewasa’ dari Malaysia.

Apa yang mengejutkan dan telah meraih perhatian ramai warganet di platform media sosial itu adalah apabila terpampang beberapa nama lelaki Melayu di dalam senarai tersebut.

Menerusi hantaran seorang pengguna Twitter, beberapa nama lelaki bermula dengan ‘Muhammad’ tertulis dalam senarai itu dan ia membuatkan ramai menyindir kesemua lelaki Melayu yang menyertai peraduan berkenaan.

Bukan itu sahaja, senarai itu sebenarnya meletakkan nama penuh pemenang namun beberapa digit nombor telefon mereka telah ditapis oleh pihak pengurusan.

Perkara itu membuatkan netizen ‘terhibur’ kerana mereka membuat andaian kesemua lelak yang terlibat merahsiakan tentang penyertaan itu daripada pengetahuan isteri, kekasih atau keluarga masing-masing.

Bayangkan sertai peraduan Meet & Greet p*rnstar, menang kemudian nama penuh dan nombor telefon ditayangkan di internet menjadi tatapan isteri/teman wanita/anak.”

Ramai netizen di media sosial memerli lelaki Melayu yang menang peraduan tersebut namun rata-ratanya mentertawakan situasi itu kerana berpendapat mereka memalukan diri sendiri.

Dalam pada itu, sesetengah akui terkejut apabila mendapat tahu wanita tersebut sebenarnya merupakan pelakon filem dewasa kerana selama ini menyangka dia hanyalah seorang ‘influencer’ media sosial.

Ingatkan dia artis ke influencer ke so rasa macam biasa jela meet & greet, takde benda pun. Bila tengok tweet ni baru tau siapa dia.”

Ini namanya ‘kantoi busuk’. Kalau yang tengah baca ni wanita, silalah check mana tau kot kot ada suami atau boyfriend korang dalam senarai nama tu. Hihi.

BACA:

Dakwaan terima dana PRU dari syarikat judi, PAS ugut nak saman

Dai Syed dikecam menari semasa majlis kahwin

Netizen jijik jenama vape buat marketing murahan conteng ‘Kaki Janda’ pada Perodua Aruz

CATEGORIES