Selepas sah bergelar suami, ini pesan Fizo Omar buat Kamal Adli

Oleh MHDAILY

Selepas sah bergelar suami, ini pesan Fizo Omar buat Kamal Adli. Pengumumam khabar baik dari pasangan pelakon, Kamal Adli dan Uqasha Senrose berhubung pernikahan mereka yang telah berlangsung kira-kira sebulan yang lalu disambut dengan gembira oleh para peminat dan juga sahabat handai.

Masing-masing mengucapkan selamat pengantin baru kepada mempelai yang sah bergelar suami isteri pada 5 November 2021.

Antara ucapan tahniah yang paling mendapat perhatian adalah dari aktor yang turut baru melangsungkan pernikahan kali kedua pada Oktober lalu iaitu Fizo Omar.

SCROLL UNTUK ARTIKEL PENUH πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
SAMBUNGAN ARTIKEL πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Kongsi kisah dari mula2 bertapak jadi artis

Dalam perkongsiannya di Instagram, dia telah meluahkan rasa gembira diatas perkahwinan sahabatnya, Kamal Adli yang telah dikenalinya sejak sama-sama menyertai pertandingan Hero Remaja 2007/2008.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh fizoomar (@fizoomar)

Bangga lihat Kamal kini berjaya

Di kesempatan itu, Fizo sempat menyingkap perjalanannya bergelar selebriti bersama-sama Kamal yang penuh liku-liku. Seiring berjalannya waktu, mereka telah berjaya membina nama sebagai antara pelakon yang dikenali di Malaysia.

Selepas sah bergelar suami, ini pesan Fizo Omar buat Kamal Adli

β€œHari ni ko dah berjaya jd one the best actor in Malaysia n dah jadi suami orang dah.aku tau ur life journey mmg tough bro.skng ko dah dpt reward in ur carieer n dpt mak cik cantik tu wehh. So proud of u.u deserve it bro.” tulisnya.

Sahabat jauh dimata dekat dihati

Dalam perkongsian itu, Kamal juga ada meninggalkan komen dengan mengucapkan terima kasih kepada Fizo Omar yang sangat memahaminya. Dia juga berjanji akan menjadi suami yang baik untuk isteri tercinta dan sempat mendoakan agar sahabatnya itu terus bahagia dunia dan akhirat.

Nasihat abang adik

Perkongsian tersebut telah menarik perhatian ramai dan masing-masing melihat kapsyen yang ditulis Fizo seperti satu nasihat dari seorang abang kepada adiknya.

Mereka juga gembira dengan persahabatan kedua aktor ini yang saling menyokong baik dari segi kerjaya mahupun kehidupan berkeluarga.

Kawan baik sama2 berjaya

BACA JUGA :Β 100 Hari : PM umum markah 90 peratus kepada prestasi Jemaah Menteri
Hadi anggap Bersatu sebagai pelengkap Pas dan Umno