Selepas ‘kantoi’ isu dana van jenazah, Uncle Kentang umum ambil cuti 14 hari

Selepas ‘kantoi’ isu dana van jenazah, Uncle Kentang umum ambil cuti 14 hari. PENGUMUMAN DANA VAN JENAZAH DALAM BULAN BAIK ZULHIJAH.

Untuk makluman semua. DANA TERKUMPUL SEHINGGA HARI INI 4/7/2022 AKAN DI SERAH PADA SEBUAH KAMPUNG UNTUK SUMBANGAN VAN JENAZAH. VAN JENAZAH IKN AKAN DI TANGGUNG OLEH RAKAN KONGSI SAYA DAN SAHABAT SAYA.

Duit terkumpul untuk Van jenazah IKN akan di serah SEMUA kepada satu kampung yang telah memohon bantuan Van Jenazah. Saya akan listkan kesemua nama yang derma dan jumlah tertera.

Dana Van jenazah IKN akan saya usaha dengan rakan kongsi niaga saya sepenuh nya dan TIDAK AKAN KUMPUL dari public.

Saya harap mereka telah menderma kepada kami untuk Van Jenazah IKN ambil maklum bahawa derma anda akan bertukar kepada Van Jenazah kepada kampung yang bakal saya balik ofis pagi ini dan umumkan.

Selepas 'kantoi' isu dana van jenazah, Uncle Kentang umum ambil cuti 14 hari

Segala fitnah dan prasangka buruk adalah perbuatan yang sungguh di kecam oleh Tuhan. Dalam bulan ZULHIJAH saya telah di serang dengan teruk sekali. Yang yakin dan percaya dengan perjuangan kita, saya ucapkan terima kasih. Kepada mereka yang komen fitnah, saya maafkan dalam bulan baik ini kerana kamu tidak kenal dan belum kenal saya.

Baca Artikel Penuh